Sayfa 371/412 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon
Arama sonucu : 3294 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

1.  Alıntı Originally Posted by sultans Yazıyı Oku
    Sebep hisseye güven yok

Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir başka neden de çok yakında başlayacak bedelli sermaye arttırımı olabilir. Esas ilgi Katarlılar Boyner ailesinde kalan % 44 lik payı da alabilirse olacak. O zaman tadından yenmeyecek..

2.  Alıntı Originally Posted by Brunel Yazıyı Oku
    Bir başka neden de çok yakında başlayacak bedelli sermaye arttırımı olabilir. Esas ilgi Katarlılar Boyner ailesinde kalan % 44 lik payı da alabilirse olacak. O zaman tadından yenmeyecek..
    bedelli çagrı sonrasına kalabilir ek 7 iş günü süre alındı kurul dan + 15 gün normal süre var bedelli tarih açıklanması ve +10 günde bedelli başlangıç günü yani

4 aralık +15 gün +10 gün ek yaparsak 28 aralık kadar süre var evraklar hazırsa spk 13 aralık Onay gelirse önce zorunlu pay alımı daha önce olur

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    bedelli çagrı sonrasına kalabilir ek 7 iş günü süre alındı kurul dan + 15 gün normal süre var bedelli tarih açıklanması ve +10 günde bedelli başlangıç günü yani

4 aralık +15 gün +10 gün ek yaparsak 28 aralık kadar süre var evraklar hazırsa spk 13 aralık Onay gelirse önce zorunlu pay alımı daha önce olur
    Bugün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, sermaye artırımı çağrıdan önce olacak dedi.. bu durumda fiyat güncellemesi nasıl oluyor bilen var mı acaba??

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

4.  Alıntı Originally Posted by borubukucu Yazıyı Oku
    Bugün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, sermaye artırımı çağrıdan önce olacak dedi.. bu durumda fiyat güncellemesi nasıl oluyor bilen var mı acaba??

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
    keşke sorsaydın 25 ekim de kurul onay vermiş 1 aydır neyi bekliyor +7 iş günü süre nie almışlar

Bedelli çağrıdan önceyse nasıl bir yol izlenecek gerçekten...Bedelli oranı kadar düşüp çağrı fiyatı da ona göre yeniden mi güncellenecek...Ne acayip bir şirket bu da kardeşim yap şu çağrıyı önce uğraştırma bizi bu nedir yaaa...

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    keşke sorsaydın 25 ekim de kurul onay vermiş 1 aydır neyi bekliyor +7 iş günü süre nie almışlar
    Sayın elfidaa, merhaba.

Yolumuz burada da kesişti sanırım. Zorlu ve stresli bir dgzte macerasindan sonra burada daha rahat bekliyorum ben.

%155 lik bir bedelli sermaye artırımı var. Duruma göre katılıp katilmamaya karar vereceğim ben.

Surecin yılbaşından sonra ki hafta tamamlanmasını bekliyorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın elfidaa, merhaba.

Yolumuz burada da kesişti sanırım. Zorlu ve stresli bir dgzte macerasindan sonra burada daha rahat bekliyorum ben.

%155 lik bir bedelli sermaye artırımı var. Duruma göre katılıp katilmamaya karar vereceğim ben.

Surecin yılbaşından sonra ki hafta tamamlanmasını bekliyorum.

Hocam bedelliye katılmama durumunda veya katılma durumunda kaybımız ya da kazancımız nedir? Biraz açar mısınız...

8.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Hocam bedelliye katılmama durumunda veya katılma durumunda kaybımız ya da kazancımız nedir? Biraz açar mısınız...
    Teorik olarak rüçhan kuponlarını satınca zarar olmaz. Ama o zamanki fiyatlamaya göre kar zarar durumu belli olur.

Boyp de ki gibi bir durumla bende ilk defa karşılaşıyorum. Yani hem bedelli hemde çağrı sureci ikisi bir arada olacak.

Şirketin bu konuda yatırımcıyı bilgilendirmesi lazim ama zor bir ihtimal.

Bence bedelliye katılmak mantıklı olabilir. Sonuçta katilmadigimiz zaman şirketteki ortaklık yüzdemiz azalmış olacak ve çağrı zamanı daha az malla sürece girmiş olacağız. Bu sebeple ben katılmayı düşünüyorum.

Sayfa 371/412 İlkİlk ... 271321361369370371372373381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •