Sayfa 372/614 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Sevgili Tunahan tanışmıyoruz ama Twitter dan Polho başlığında sık sık yazılarına denk geliyorum. 1 buçuk yıl öncesine kadar faal muhalif bir Twitter kullanıcısıydım lakin iğneleyici yorumlarım bazı kesimler içine yediremeyince hesabım engellendi, sonra yeni hesap açtım o da engellendi, bir daha açtım o da engellendi. Bende " böyle aşkın ızdırabını seveyim" dedim Twitter dan istifa ettim. [emoji41] Çakalların bol olduğu mekanda Kurtları harcarlar, bende burada birkaç kelam edeyim dedim
     Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Üstad, iyi bayramlar..
    Tanışıyor muyuz?
    Uyur gezer değilim ama seni okuyunca kendimden şüphe etmeye başladım[emoji28]
    F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    Sevgili Tunahan tanışmıyoruz ama Twitter dan Polho başlığında sık sık yazılarına denk geliyorum. 1 buçuk yıl öncesine kadar faal muhalif bir Twitter kullanıcısıydım lakin iğneleyici yorumlarım bazı kesimler içine yediremeyince hesabım engellendi, sonra yeni hesap açtım o da engellendi, bir daha açtım o da engellendi. Bende " böyle aşkın ızdırabını seveyim" dedim Twitter dan istifa ettim. [emoji41] Çakalların bol olduğu mekanda Kurtları harcarlar, bende burada birkaç kelam edeyim dedim

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Özelden numaranızı yazarsanız; tanışmak isterim..
    Uyur gezer sandım kendimi, yazılarınızı görünce🤣
    Polisana adanmış hayatlar listesinde sizleri görmek güzel..
    Yıllıkta sermaye kadar kar beklentisi benim bu şirketteki en büyük beklentim..
    Sizden duyunca heyecanlandım🤣🤣
    Ben gayrimenkul gibi düşünüyorum şirketleri..
    65-70 mio aylık karlılıklar gelmeye başladığı zaman x300=20.000.000.000 ederi olur gözümde..
    İyi akşamlar..

Şirketlerin gayrimenkul varlıklarına bende önem veriyorum The Tunahan bey.Bataklığa düştüğünde tutanacak bir dal.Fırtınalı günlerde sığınılacak bir liman.Bu zor zamanlarda portfoyumun en büyük taktiksel dayanağı.....

y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Şirketlerin gayrimenkul varlıklarına bende önem veriyorum The Tunahan bey.Bataklığa düştüğünde tutanacak bir dal.Fırtınalı günlerde sığınılacak bir liman.Bu zor zamanlarda portfoyumun en büyük taktiksel dayanağı.....

y.t.d
    Abi, ben şirketin kendisni gm gibi düşündüğümden bahsetmiştim aslında, aylık düşen kârı kira geliri gibi hesap edip, şirkete değer biçiyorum..
    Ama sürdürebilir karlılık..
    Gm satşı falan değil..
    Tabii ki sizin söylediğiniz gibi şirketin içinin dolu olması büyük avantaj..
    Bistte bir yığın hisse var, 1 masa 2 sandalye..
    Polisan bu doğrultuda ciddi yatırımlar yapmış..
    Ben hatta geçen sene Çolakoğluna satılan arazide bile karşıydım..
    Bu sene satsa 80 yerine 200 mioya satardı..
    Acele ettiler..
    Aysandaki arazi de mükemmel..
    Herkes Pendiğe odaklanmış ama bence diğer gmler de bir şirket için yeterli..
    Hatta bana kalsa Z ofisi 0 faizle 12-18 aya böler elden çıkartırım..
    Ciddi kira getirisi yok ise..
    26 mağaza 73 ofis yanlış hatırlamıyorsam, takribi 200 mio getirr..
    Gider başka bir arsa yatırımı yapardım..
    Ya da ticaretimde kullanmak için yine satardım..

Aslında sizin kadar Polho ya hakim değilim sayın The Tunahan bey. Yazdıklarınız benim için çok değerli bilgiler.Aslında sizin gibi rasyonel bir değerli kardeşim yönetimde olsa metrekaresi 2 tl den satılan arazi bile ....neyse.of of.

Y.t.d

Çok mümkün değil ama inşallah birgün kısmet olurda genel kurula katılırım.Sizin gibi ne alıp sattığını bilen bir genç dost ( sanırım benden oldukca gençsiniz) ile tanışmak benim için Polho dan daha değerlidir.

Ben bir kere katıldım bir genel kurula(hektaş 90 lı yıllar) o da 30 yıl oldu nerdeyse. Arkadaşlar kurupasta var diye zorla ikna etmişlerdi.

Polisan a da sadece 1 kere gidebildim oda Limana ( gemi mürebbatı ziyareti)sadece fabrikaya değil.

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Temettü verildi zaten muhtemelen gözünüzden kacirmissiniz.
    Biliyorum verildiğini teşekkür ederim uyarınız için ilerleyen süreçlerde ne olur demek istedim şirketin politikasi nedir yada ihtimaller nelerdir ?

8.  Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Biliyorum verildiğini teşekkür ederim uyarınız için ilerleyen süreçlerde ne olur demek istedim şirketin politikasi nedir yada ihtimaller nelerdir ?
    Yani genelde veriyor ama bir temmettu hissesi değil bana göre ve düşük veriyor açıkcası yada her sene vermeyedebilir.

Sayfa 372/614 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •