Sayfa 373/691 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Belki de bu fiyatlar fırsattır bilmiyorum ancak ben patron şirketleri için 0.40 PD/DD ine kadar mermim olsun isterim. 0.40 PD/DD KLGYO da görünür manasında değil, kafa rahat olsun diye.. KY nin çok olduğu şirketlerde bir iki kez hisse koptu gidiyor gösterilip daha sonra yeni bir dip yaptırılarak yatırımcının umutları tüketilir. Giderse biraz az kazanırsınız ama düşerse bir planınız olur. YTD.
    hocam artık 90 altı çok zor.. çunku 0,90 altı bır kac gun yatay kaldı, devamında 0,90 altı malıyetlenenler tavan gıderken sattılar.. bır kac lıkıte sıkışan dısında artık burda satıcı pek kalmadı... dıye dusunuyorum..ytd

2. Sn. Şaho, henüz 0.90 altı görülmez diyemem, tek bir grubun alıp götürmesi lazım ancak alışların hep seans sonunda geldiğini ve hacimin yetersiz olmasını değerlendirdiğimde piyasa katılımı gerekiyor. Ben henüz 0.94 ten sattıklarımı yerine koymak için yeterli bir ortam göremiyorum. Bugün hareketlenmesini beklediğim 2 hisseye (DOHOL, PETKM) yoğunlaşmış durumdayım görüntü o ki KLGYO benim için biraz bekleyecek.. artarsa da buradaki güzel insanlar kazanmış olurlar. YTD

3. Sn. Hkm, arada can sıkıntısını gidermek için bir iki el ateş serbest esas mühimmat cephanede dursun da.. Keskin nişancılar tek tek ateş eder acemiler tek seferde şarjörü boşaltır. Siz keskin bir nişancısınız kafasını çıkartmayana kaya arkasında saklanana boş yere yaylım ateşi açmazsınız. Bu arada borsada bir tek KLGYO yok başka tavşanlar da var Onlara da sıkın ara ara YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım günaydın ben dayanamadım gene az bişi aldım.Ama merak etmeyin sn tahminci olayı öğrendim sayılır little little in to the middle

4.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. Şaho, henüz 0.90 altı görülmez diyemem, tek bir grubun alıp götürmesi lazım ancak alışların hep seans sonunda geldiğini ve hacimin yetersiz olmasını değerlendirdiğimde piyasa katılımı gerekiyor. Ben henüz 0.94 ten sattıklarımı yerine koymak için yeterli bir ortam göremiyorum. Bugün hareketlenmesini beklediğim 2 hisseye (DOHOL, PETKM) yoğunlaşmış durumdayım görüntü o ki KLGYO benim için biraz bekleyecek.. artarsa da buradaki güzel insanlar kazanmış olurlar. YTD
    Teşekkürler, ara ara değerlendirmeler yaparsanız sevinirim..

5. Elbette ben de sizin değerlendirmelerinizi okumaktan mutlu olurum. Amacım KLGYO da 1.00-1.25 hareketini yakalamak onun için gün içi bir kaç kez ne olup bittiğine bakıyorum. Seans bitimine 1 saat kaldı KLGYO ancak dünkü hacminin yarısını biraz aşabildi. Yükselen piyasada düşüş beraberinde düşük hacim kötünün iyisi.. Son 20 dk yine hareketlendirebilirler şimdilik güçleri o kadar ve katılım gelmiyor. YTD
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Teşekkürler, ara ara değerlendirmeler yaparsanız sevinirim..

6. DAX koptu.. ABD vadeliler pozitif.. XU100 de 2060 aşıldı, ucuz kalmış IMKB 30 hisselerine talep gelebilir. Yan kağıtlar bu ortamda istisna bir kaç hisse hariç sıralarını beklerler. YTD.

7. Tahminci ağabey, senin dediğin gibi bugün pek güzel gecmedi

8. Maalesef öyle oldu Şaho kardeş.. Tavan olduğu gün yaktığı yeşil mum 0.88-0.95 aralığında.. yüzde 60 ı kadar düşse 0.91 e kadar sıkıntı olmaz bugün 0.91 i ısrarla korudular, koruyan da şaşırtıcı ama A1 CAPİTAL di.. tavandan sonraki 5 iş günü içinde mumun üst seviyesini aşarsa yani 0.96 kapanışlı yeşil bir mum yakarsa işler iyi gidiyor demektir. Yükselişi inşallah ben de yakalamayı planlıyorum. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Tahminci ağabey, senin dediğin gibi bugün pek güzel gecmedi
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 373/691 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •