Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. — 9.0839 —

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun Marmaris'deki balikci getirdi kilosu 120 TL den pismemis 1.5kg ahtapotumu...

Bugun onu duduklude hasladik, arkasindan bi gusel marine ettik bol sarimsak ile tavada...

Oglen yemeginde de gomduk cok sukur..

Syg,
    Yarasın (afiyet olsun)
    Fiyat uygun.!!
    Vitamin deposu.!!
    Saygılar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    bahri kardeşim, igneden iplige en az %50 enflasyon var, dolarin başı kel mi? Arayı kapatıyor, bazı arkadaşlar dolara yatırım yapanlar TL mevduatın gerisinde kaldı şu kadar zarardalar demiyor muydu, tam da işte o arayı kapatıyor, yada kapattiriyorlar bilemedim yani, benim hesabima göre 10tl enflasyon giydirilmiş değeri
    Naci başkandan bu yana ne değişti ülke ekonomisinde ? 1 sene önce dolarizasyona karşıyız güçlü tl itibarlı tl öngörülebilir merkez bankası söylemi vardı şimdi yok çekirdek yok enflasyon geçici yok cari denge bunların aynısını 2018 den beri yaşıyoruz naci başkandan önce de rekabetçi kur diye diye kuru patlattılar sonra naci başkan geldi yangını söndürdü bu kur artışıyla üfe çok yakında 60 ı bulur bakalım bu sefer şapkadan hangi tavşan çıkacak tabi tavşan kaldıysa

4. tl dışında negatif ayrışan yok bize özgü heralde faiz indirimi fiyatlamaya başladı

5. 9,0940.......

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı varken viop ta kademelerde 30-150 kontrat olurdu. Varlık fonu şimdi kademeleri 300-1500 kontrat ile dolduruyor:-) maksat düşük lot ile yapılan işlemleri tespit etmek, para fışkırdığından değil yani :-)
    Yurtdışı piyasalar da düzeltme devam ederken TVF bist i yukarı çekmeye çalışıyor galiba:-) sıkı zarar ettiğini düşünüyorum.

Jöleli nereden bulaştım bu işe demiyorsa bende bir şey bilmiyorum:-) piyasa yapıcılığı o kadar kolay mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Fışkırıyeaaahh

Not : içimden geldi :-) yoksa olan para da eriyip kül oluyor...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

https://m.youtube.com/watch?v=H-TyWWl2eaA
    Maserati eksozundan zam fışşşkırıyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •