Bugünün özeti ben gidince ne oldu bir ara %1 den fazla artı idi biri mi konuştu niye yükseldi niye düştü. Emlak günü özetlersen ne oldi
Bireysel ve ticari kredi kartları 50 milyar doları bulmuş durum da ki yarısına yakını taksit ve 25 milyar diyelim, %40’da asgari ile devam ediyorlar dersek 35 milyar dolar eder..
Kredi kartı da %2 faiz dersek ki asgari ödeme ile %20 yıllık yapacaktır, büyük bir kitle de sadece bunu kullanarak temiz 10 milyar dolar borsaya sokmuştur.. Bu kart faiz olayını da KKM için bankalar kullanıyor..
Geçen hafta nakit avans için %1,9 olan faiz %2,9 olmuş durumda ki asgari ödemeyi de %60 yapacaklardır..
Soru? Kredi kartı faizini %5 yaparsak ve asgari ödeme de %60 olursa ne olur?
Haberi önceden alanlar borsa da satış dalgasına girecektir, kredi kartı ile bunu yapanlar ucuz demeden zarar satışı ile çıkar çünkü ay sonu kart ödemesi var veya KKM’de tuttukları dövizi ucuz gördükleri borsaya çeker..
Bu olay ucuza hisse almak için haberi bilen zengine yarar, KKM’den kurtulmaya çalışan devlete yarar ve kredi kartlarının yarattığı enflasyonu düşürmek için en cazip yöntem , bir taşla üç kuş..
Yasa önesi BIST100 7k civarına sarkarsa haha
yaw hergün sürekli kendi topicine link veriyorya..
ben geçmişte bi kere girdim.
youtubedan şarkı paylaşıyor anca.. o kadar link vermesine rağmen bilmiyorsan .. gerekte yok zaten
salla.. gereksiz işler müdürü çok alemde.
zorlamı girdirecez seni herifin topicine tıkla naciyenin profiline orada görürsün özeti.
neyse ya
Linki imza yapmış ..nasıl da görmüyon ya
Gidip bi tıklayın ..2-3 dolar kazansın ..TRİLCE den kaybettikleri yerine gelsin ..
Haaa hhhaa haaa ..
DOĞA VE MANZARA RESİMLERİ İÇİN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.
https://X.com/CaliforniaNfts
Hayat hoş gerisi boş
hesabın adresini verde engelleyim. pizlik bulaşmasın
allan çükapcısı.
Tapatalk da görünmüyor ki bişey. Neyse kavga etmeyin bişey yok ya, ikiniz de renkli kişiliklersiniz.
Bakmak ve görmek!?
Yer İmleri