Bugünün özeti ben gidince ne oldu bir ara %1 den fazla artý idi biri mi konuþtu niye yükseldi niye düþtü. Emlak günü özetlersen ne oldi
Bireysel ve ticari kredi kartlarý 50 milyar dolarý bulmuþ durum da ki yarýsýna yakýný taksit ve 25 milyar diyelim, %40’da asgari ile devam ediyorlar dersek 35 milyar dolar eder..
Kredi kartý da %2 faiz dersek ki asgari ödeme ile %20 yýllýk yapacaktýr, büyük bir kitle de sadece bunu kullanarak temiz 10 milyar dolar borsaya sokmuþtur.. Bu kart faiz olayýný da KKM için bankalar kullanýyor..
Geçen hafta nakit avans için %1,9 olan faiz %2,9 olmuþ durumda ki asgari ödemeyi de %60 yapacaklardýr..
Soru? Kredi kartý faizini %5 yaparsak ve asgari ödeme de %60 olursa ne olur?
Haberi önceden alanlar borsa da satýþ dalgasýna girecektir, kredi kartý ile bunu yapanlar ucuz demeden zarar satýþý ile çýkar çünkü ay sonu kart ödemesi var veya KKM’de tuttuklarý dövizi ucuz gördükleri borsaya çeker..
Bu olay ucuza hisse almak için haberi bilen zengine yarar, KKM’den kurtulmaya çalýþan devlete yarar ve kredi kartlarýnýn yarattýðý enflasyonu düþürmek için en cazip yöntem , bir taþla üç kuþ..
Yasa önesi BIST100 7k civarýna sarkarsa haha
yaw hergün sürekli kendi topicine link veriyorya..
ben geçmiþte bi kere girdim.
youtubedan þarký paylaþýyor anca.. o kadar link vermesine raðmen bilmiyorsan .. gerekte yok zaten
salla.. gereksiz iþler müdürü çok alemde.
zorlamý girdirecez seni herifin topicine týkla naciyenin profiline orada görürsün özeti.
neyse ya
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Linki imza yapmýþ ..nasýl da görmüyon ya
Gidip bi týklayýn ..2-3 dolar kazansýn ..TRÝLCE den kaybettikleri yerine gelsin ..
Haaa hhhaa haaa ..
DOÐA VE MANZARA RESÝMLERÝ ÝÇÝN TAKÝP EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
https://X.com/CaliforniaNfts
Hayat hoþ gerisi boþ
hesabýn adresini verde engelleyim. pizlik bulaþmasýn
allan çükapcýsý.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Tapatalk da görünmüyor ki biþey. Neyse kavga etmeyin biþey yok ya, ikiniz de renkli kiþiliklersiniz.
Bakmak ve görmek!?
Yer Ýmleri