Originally Posted by Ayasofya 2005 Abi sende gel S1 adaya giderken üçümüzü de götürsünler. Gara oğlanlar şey ederken sırayla dinlene dinlene sıradan geçeriz S1'e baktım da taban mı olmuş o.... Ben fizikiyi daha çok seviyorum... Ama sizi kırmam ay başında maaş yatsın kalan para ile alrım tabi ki...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
altıncılar iki gündür iyi hırpalandı
Originally Posted by bahriyeli altıncılar iki gündür iyi hırpalandı petoştan sonra reyizin halinede andırıyor biraz
Bahriyeli abiye fırsat çıktı. Bozkurt reisim hünkârım ile bizimle baya dalga geçiyor
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bahriyeli abiye fırsat çıktı. Bozkurt reisim hünkârım ile bizimle baya dalga geçiyor olm bende de var ..kaç kere yazdım dedimya 9 aydır yüklüydüm 4/5 ini boşaltım elimde kalanlardan zıpkını yedik işte ama toparlıyor sanki ..dur bakalım görecez
Originally Posted by bahriyeli olm bende de var ..kaç kere yazdım dedimya 9 aydır yüklüydüm 4/5 ini boşaltım elimde kalanlardan zıpkını yedik işte ama toparlıyor sanki ..dur bakalım görecez gram altından bahsediyorum ..yanlış anlaşılmasın
''hisse işi bozkurtdayu'dan sorulur dediler ''geldim dayu bir hisse hakkında sorum olacak... sorabilimiyim
Originally Posted by çıtak ''hisse işi bozkurtdayu'dan sorulur dediler ''geldim dayu bir hisse hakkında sorum olacak... sorabilimiyim Puahahahhahsssk Soru zor olmasın dayucuğum. Biliyorsun senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri