Sayfa 374/899 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Yok, teabesi 70 tl, 1000x70 = 70 bin tl
    Geçmiş olsun.Alın teri olsa yapamassın be abesi.Kazansanda hayrı olmaz.İnşallah bida ha denemessin.
    Hisse değilki satmaz beklersin.Ne çare .Kazanırsan da iade et gitsin.Canı y*****n malı hayır etmezzzzzzzzzzzzzz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.Alın teri olsa yapamassın be abesi.Kazansanda hayrı olmaz.İnşallah bida ha denemessin.
    Hisse değilki satmaz beklersin.Ne çare .Kazanırsan da iade et gitsin.Canı y*****n malı hayır etmezzzzzzzzzzzzzz.
    Hisse kağıdında para kazanmanın mantığıyla aynı şey sadece oran farklı, şayet sen kazandıysan, birinin kaybettiğini kazandın veya tam tersi.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Hisse kağıdında para kazanmanın mantığıyla aynı şey sadece oran farklı, şayet sen kazandıysan, birinin kaybettiğini kazandın veya tam tersi.
    Uzun vadede niye böyle olsun ki? Yıllardır Bimas'ı herhangi bir dönemde alıp 2 sene tutan herkes kar etmiş. İlle bir para transferi olması gerekmiyor. 2018 yılındaki bozulmaya kadar bu duruma uyan çok fazla hisse vardı.

4.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Yok, teabesi 70 tl, 1000x70 = 70 bin tl
    Soda iner mi çıkar mı diye biriyle iddiaya tutuştun ve 70 bin papel koydun ortaya öyle mi? Ne diyeceğimi bilemedim.

5.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hissede Soda'yı 6.41 den yeni sahabısına devredip gidip 20.10 dan Tekfen alıp akşama da 20.38 kapatıp ordan da kar edebiliyosun ama. Tam olarak aynı şey değil bence.

Üstelik hissede satmadığın sürece zarar da etmiyorsun. Bunda akşamınan parasını istiyor karşı taraf. Amaniiiin, adamın kıçından donunu, garajından arabasını alırlar valla. Gerçi teminat gösteriyomuşsun o zaman ordaki parana çökerler.

Haaaa ama içerden bilgi alırsın, Soda'nın bilançosu cacık gelecektir veya arıza sebebiyle 15 gün üretim yapamayacağı haberini ilk duyanlardan birisindir o zaman Viop'da düşüşe oynarsın o zaman deveyi hamuduyla götürebilirsin belki.

Hoş götürsen de deveyi nereye koyacan apartumanın önüne mi bağlıyacan o da ayrı sorun. Neyse Viop voip anlamayız biz, hisseyi çok hallettik, kazandık da viop kaldı.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Soda iner mi çıkar mı diye biriyle iddiaya tutuştun ve 70 bin papel koydun ortaya öyle mi? Ne diyeceğimi bilemedim.
    Viop un mantigi boyle, bugun pgsus kontrati olan birisi, kontrati satmadiysa, yatirdigi paranin %60i kadar zarar etmistir.

7.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Viop un mantigi boyle, bugun pgsus kontrati olan birisi, kontrati satmadiysa, yatirdigi paranin %60i kadar zarar etmistir.
    6.34 kapatmış Soda.

Denemelik 1 lot = 70 liralık (sanırım) yükselişe oynasam yarın için açılışı 6.31 ile yapsa 1 saat sonra 6.37 olsa 11:28'de de 6.41 olsa,

A) Para mı kazandım kayıp mı ettim?
    B) Ne kadar kazandım/kaybettim?

Yani ben yükselişe oynadım ya, hisse kaç liraya inmeli ki ben kaybetmiş sayılayım? 6.34 kapattığı için yarın açılışı 6.33 yapsa ben dakka 1 gol 1 kayıp mı ettim o 70 liramı?

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    6.34 kapatmış Soda.

Denemelik 1 lot = 70 liralık (sanırım) yükselişe oynasam yarın için açılışı 6.31 ile yapsa 1 saat sonra 6.37 olsa 11:28'de de 6.41 olsa,

A) Para mı kazandım kayıp mı ettim?
    B) Ne kadar kazandım/kaybettim?

Yani ben yükselişe oynadım ya, hisse kaç liraya inmeli ki ben kaybetmiş sayılayım? 6.34 kapattığı için yarın açılışı 6.33 yapsa ben dakka 1 gol 1 kayıp mı ettim o 70 liramı?
    Hisse 6,34 ama kontrat 6,39 kapandi, kontrat hafif fazlasi olur cunku ay sonunu fiyatlar.

Sizin ornekte 6,31den aldik, 6.37 olduğunda 1 kontrat 6 lira kar eder, 6,41 olunca da 10 lira kar eder. Sizin 70 lira, sodanın 10 kurus artisiyla 10 lira artar ve 80 lira olur.

zarar edince hesaba para koyduktan sonra kontrati tutabilir yatirinci onda sorun yok. Koymazsa araci kurum 5,7 ye dusene kadar bi yerlerden satar teminat yanar. Bu sekilde teminat tamamlaayamazsa 6 ay viop oynatmaz.

Sayfa 374/899 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •