Sayfa 374/1044 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Emeginize ellerinize sağlık sizin kadar açık, dürüst, faydali insan sayısı forumda bir elin parmağını geçmez. Daha önce söylediğim gibi severek takip ediyoruz sizleri. Malesef karşımızdakini anlamadan tanımadan önyargı ile bencilce ithamlar yorumlar bol bol yapılıyor sosyal medyada cok değerli kişilere de sıkça yapıldığını görüyoruz. Herkesi memnun edemezsiniz malesef Allah sağlık sıhhat ve huzur versin.
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eyvallah eksik olmayın, bugün tebessüm etmeme vesile oldunuz, Allah da sizi güldürsün...

Birileri beni ithamlarla suçlarken böyle bir cevap almak, yine de kıymet bilenler olduğunu görmek ne güzel...

Haksız itham ettiler ne oldu? Olan yine belki de az çok faydalanan dostlara oldu...

İnşaAllah şu an yaşadığım bazı sıkıntıları atlatırsam çok güzel projelerim var. Bir türlü kafam ayıkmıyor ki ve sağlık elvermiyor ki huzurla çalışıp, projeler üretebileyim... İnşaAllah diyelim...

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Emeginize ellerinize sağlık sizin kadar açık, dürüst, faydali insan sayısı forumda bir elin parmağını geçmez. Daha önce söylediğim gibi severek takip ediyoruz sizleri. Malesef karşımızdakini anlamadan tanımadan önyargı ile bencilce ithamlar yorumlar bol bol yapılıyor sosyal medyada cok değerli kişilere de sıkça yapıldığını görüyoruz. Herkesi memnun edemezsiniz malesef Allah sağlık sıhhat ve huzur versin.
    Çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun...

Söylediklerim gerçekleşince kafalarda farklı şeyler canlanıyor olabilir. Hepimiz insanız...

Daha önce de benzer şekillerde sıkıntılar oldu. Çok şükür hâlen buralardayım. Burası dışında hiç bir yerde de yazmıyorum. Eskiden arada twitt atardım, çok uzun zamandır o da yok...

Piyasalar yeniden canlanınca herkes kral olur nasılsa, beni görmezler bile... Ben de bu arada projelerimi hayata geçirebilirim inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

4. Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

sağolun sayın T/A bende size ve formdaki arkadaşlara sağlıklı, mutlu günler diliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun...

Söylediklerim gerçekleşince kafalarda farklı şeyler canlanıyor olabilir. Hepimiz insanız...

Daha önce de benzer şekillerde sıkıntılar oldu. Çok şükür hâlen buralardayım. Burası dışında hiç bir yerde de yazmıyorum. Eskiden arada twitt atardım, çok uzun zamandır o da yok...

Piyasalar yeniden canlanınca herkes kral olur nasılsa, beni görmezler bile... Ben de bu arada projelerimi hayata geçirebilirim inşaAllah...
    sayın T/A öncelikli olarak sağlık ve sıhhat diliyorum.su gider kum kalır.sizin niyetiniz iyi.önemli olan bu.siz biz küçük yatırımcılara lazımsınız.çok şeyler öğreniyoruz,kendimizi geliştiriyoruz.yeni projelerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.(zaman bulduğunuzda ve sıhhatinizi riske etmeden)başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Hayırlı Günler...

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Günler...

sağolun sayın T/A bende size ve form'daki arkadaşlara sağlıklı ,mutlu günler diliyorum.saygılarımla.

Sayfa 374/1044 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •