Originally Posted by *Bozkurt Herife bu sefer kötü yakalandık, 11750 den 2.cetonumu atıcam, yabcak bişii yok Az yavaş al be heyvan, şort neyim olan vardır Şaka maka gün bitti ama hem eğleniyoruz hem de paraları katlıyoruz 11750 den açtığım şortu 11655 den kapattım Elde 1 dene şort kaldı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Şaka maka gün bitti ama hem eğleniyoruz hem de paraları katlıyoruz 11750 den açtığım şortu 11655 den kapattım Elde 1 dene şort kaldı Oğlum züğürtum diyorum 10 bin at hesaba. Benim hesap zero olunca sevmiyorum
Originally Posted by Ayasofya 2005 Oğlum züğürtum diyorum 10 bin at hesaba. Benim hesap zero olunca sevmiyorum Olm biz yolunmuş tavuk gibiyik, bahriyeli abi ateşlesin
Originally Posted by *Bozkurt Olm biz yolunmuş tavuk gibiyik, bahriyeli abi ateşlesin bunu gördükten sonra, senden bi hayır gelmezya yinede sorayım Originally Posted by *Bozkurt Puahahahhahsssk Soru zor olmasın dayucuğum. Biliyorsun senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayu BINHO diye bir hisse var... adı bile 1000 diye başlıyor bu ''1000 tale olacak '' demek mi oluyoru ? biniyimmi
Originally Posted by çıtak bunu gördükten sonra, pek benim hayrıma birşey çıkmazya yinede sorayım dayu BINHO diye bir hisse var... adı bile 1000 diye başlıyor şimdi 9,83 tale bu ''1000 tale olacak '' demek mi oluyoru ? biniyimmi Binho minho bilmem Ben vobda kazandıklarımı pekkoya veriyom Herif haraca bağladı boyuna para istiyi
Originally Posted by *Bozkurt Binho minho bilmem Ben vobda kazandıklarımı pekkoya veriyom Herif haraca bağladı boyuna para istiyi dayı sen yozgatlıydın değil mi ?
Originally Posted by çıtak dayı sen yozgatlıydın değil mi ? Çorumlu adamın hasi oradan çıkıyor dedi reisim hünkârım
Originally Posted by *Bozkurt Dün kapattığım şortu 11650 den tekrar açtım, maksat yeşillik olsun Bu şortu da 11630 dan kapattım. Şort işi sıkıntılı, herif gram gevşetmiyo Geceye flat
Forum Rules
Yer İmleri