Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kılıçdaroğlu : Türk Eczacılar Birliği 1,5 milyon doz grip asisi almak için sağlık bakanlığına 11 Eylül’de başvuruyor sağlık bakanlığı halk sağlığı genel müdürlüğüne yönlendiriyor , halk sağlığı genel Mudurlugu Türk malzeme ofisine yönlendiriyor aradan 1 ay geçiyor ve alınacak aşının Hollanda’ya satıldığı haberi geliyor . Hani Cumhurbaşkanlığı sisteminde işler kolaylaşacaktı ? Hani işler hızlanacaktı ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kılıçdaroğlu : Fetö ile mücadele ediyorlarmış , külliyen yalan . Askerden feto’cu buldun , tatlıcıdan fetöcü buldun her kesinden fetocü buldun ama siyasi ayağında fetocu yok ? Hani nerede fetönün siyasi ayağı ?

Kılıçdaroğlu : Devletin en önemli yerlerine fetöcüleri atayanlar fetönun siyasi ayağıdır

Kılıçdaroğlu : Meclise Fetö ile ilgili bir rapor sunuldu o rapor hala açıklanmadı neden ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kılıçdaroğlu : Tarafsız olacağına dair yemin eden Cumhurbaşkanı Akp Malatya kongresine katılıyor . Bu nasıl iş?

Kılıçdaroğlu : Servisciler odası başkanı Akp’li , olabilir buna bir şey demiyorum , Erdoğan’a acız evimize ekmek götüremiyoruz diyor , Erdoğan başkana bu bana abartılı geldi diyip al su keyif çayını iç diyor . Dalga geçiyor resmen .

Cafe Trend&amp;Trade - IV

İçişleri bakan sözcüsü : 29 Ekim kutlanacak hemde coşkuyla

6.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Açamadım. Hatamı var?
    Kontrol ettim herhangi bir hata yok açılıyor.

Biraz farklı tekrar yapıştırıyorum. Selamlar

https://twitter.com/HAKANOZYILDIZ/status/1320927313744318464?s=20
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •