reyiz kutsal topraklar marmaris -i şerifleri ziyaret ederek.. açlıktan ölen filistin halkına seslendi mi ? israile lanet okudumu ?
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=g7P0...l=TheAgeofEvil
Emlak sen bilirsin şu videodakiler doğru mu?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
İran'ın enerji altyapısının şu anki durumu:
1. İran'ın Güney Pars gaz sahası vuruldu ve günlük 12 milyon metreküp gaz üretimi durduruldu.!!!
2. Batı Tahran'daki Şahran petrol sahası İsrail saldırısının ardından yanıyor.!!!!
3. İsrail saldırıları Tahran'daki 2 petrol deposunu vurdu ve yangına neden oldu.!!!
4. İran, dünyanın en büyük gaz sahasındaki üretimin İsrail saldırısı nedeniyle kısmen askıya alındığını söyledi.!!!!
5. İran'daki çok sayıda petrol rafinerisinin yandığı bildiriliyor.!!!
İran şu anda günde 3,3 milyon varil ham petrol üretiyor ve bu da küresel arzın yaklaşık %3,5'ine denk geliyor.!!!
Mevcut gidişatla, petrol fiyatlarında 20 yılı aşkın süredir görülen en büyük günlük artışlardan birine tanık olacağız.!!!!
Pazartesi günü Brent petrol fiyatları nereye yükselir.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
sağdan soldan yangın videoları toplanmış gibi...
içeriği 2 dakika önce diye vermiş.. video 3 saat önce yayınlanmış..
kimi videoda gece kiminde gün batımı kiminde sabah...
geçen itfaiye araçlarına baktım normalde plaka ararım... tek bir standartı yok .. yine ambulanslarda öyle.
bana çakma geldi
israil mübarek bi şehir ama 2 dakikadar hem gece hem gündüz hemde sabah oluyorsa ... video doğru olabilü.
ayrıca kaçışan insanların hiç biri israilliye benzemiyor başlarında hiç birinin takkesi falanda yok.
bilemedim
orası filistini andırıyo daha çok...
![]()
Benim anladığım İsrail nükleer patlatıyor çünkü bu manyakların sağı solu belli olmaz diye düşünüyor
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri