Sayfa 375/403 İlkİlk ... 275325365373374375376377385 ... SonSon
Arama sonucu : 3223 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    SON DAKİKAİngiltere, İran'ın Hürmüz Boğazı'nı kapatma olasılığından endişe duyduğunu söylüyor

Avrupa'da petrol fiyatlarını fırlatacak.
    Petrol Vadeli işlem traderı olarak, İRAN'dan ne istersin? Savaşın bitmesini mi? tırmanmasını mı?

reyiz kutsal topraklar marmaris -i şerifleri ziyaret ederek.. açlıktan ölen filistin halkına seslendi mi ? israile lanet okudumu ?

3. https://www.youtube.com/watch?v=g7P0...l=TheAgeofEvil

Emlak sen bilirsin şu videodakiler doğru mu?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

İran'ın enerji altyapısının şu anki durumu:

1. İran'ın Güney Pars gaz sahası vuruldu ve günlük 12 milyon metreküp gaz üretimi durduruldu.!!!

2. Batı Tahran'daki Şahran petrol sahası İsrail saldırısının ardından yanıyor.!!!!

3. İsrail saldırıları Tahran'daki 2 petrol deposunu vurdu ve yangına neden oldu.!!!

4. İran, dünyanın en büyük gaz sahasındaki üretimin İsrail saldırısı nedeniyle kısmen askıya alındığını söyledi.!!!!

5. İran'daki çok sayıda petrol rafinerisinin yandığı bildiriliyor.!!!

İran şu anda günde 3,3 milyon varil ham petrol üretiyor ve bu da küresel arzın yaklaşık %3,5'ine denk geliyor.!!!

Mevcut gidişatla, petrol fiyatlarında 20 yılı aşkın süredir görülen en büyük günlük artışlardan birine tanık olacağız.!!!!

Pazartesi günü Brent petrol fiyatları nereye yükselir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Petrol Vadeli işlem traderı olarak, İRAN'dan ne istersin? Savaşın bitmesini mi? tırmanmasını mı?
    Benim senin söylemiyle biter mi???
    Bu savaş.!!!
    Biz sadece gözlemciyiz.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=g7P0...l=TheAgeofEvil

Emlak sen bilirsin şu videodakiler doğru mu?
    sağdan soldan yangın videoları toplanmış gibi...

içeriği 2 dakika önce diye vermiş.. video 3 saat önce yayınlanmış..

kimi videoda gece kiminde gün batımı kiminde sabah...

geçen itfaiye araçlarına baktım normalde plaka ararım... tek bir standartı yok .. yine ambulanslarda öyle.

bana çakma geldi

israil mübarek bi şehir ama 2 dakikadar hem gece hem gündüz hemde sabah oluyorsa ... video doğru olabilü.

ayrıca kaçışan insanların hiç biri israilliye benzemiyor başlarında hiç birinin takkesi falanda yok.

bilemedim

orası filistini andırıyo daha çok...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sağdan soldan yangın videoları toplanmış gibi...

içeriği 2 dakika önce diye vermiş.. video 3 saat önce yayınlanmış..

kimi videoda gece kiminde gün batımı kiminde sabah...

geçen itfaiye araçlarına baktım normalde plaka ararım... tek bir standartı yok .. yine ambulanslarda öyle.

bana çakma geldi

israil mübarek bi şehir ama 2 dakikadar hem gece hem gündüz hemde sabah oluyorsa ... video doğru olabilü.

ayrıca kaçışan insanların hiç biri israilliye benzemiyor başlarında hiç birinin takkesi falanda yok.

bilemedim

orası filistini andırıyo daha çok...

Aynı adamın bir videosu daha var 2 gün önce yayınlanmış 230 bin kurban var İsrail'de yazmış hikaye bence izlenme kasan biri
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Benim anladığım İsrail nükleer patlatıyor çünkü bu manyakların sağı solu belli olmaz diye düşünüyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 375/403 İlkİlk ... 275325365373374375376377385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •