Sayfa 376/790 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Genel Kurul 10 nisan'da yapılacakmış. Gündem henüz gelmedi. Dili ve beli kuvvetli arkadaşlar genel kurula gitse de dillerinin ve dahi bellerinin hakkını verseler iyi olur.
    Genel Kurula sürpriz bir konu gelir mi acaba? İnşallah patlatırlar bir bomba

2. Günaydınlar, Kanka sen gidiver😅😅

3. 8.99 -9.26 -9.51...... Üst kanala kadar her yer direnç.. 9.50 sonrası nefes aldırır.

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4. Genel Kurulda ne gibi sürprizlerle karşı karşıya kalabiliriz acaba?
    Bu konuda görüş ve yorumları olan arkadaşlar buradan paylaşırlarsa seviniriz🤔🤔😁😁

5. İstus kardeş,bana gore, tabiki bana gore (ytd) bu mobiusun adamı olan Franklin Templeton Türkiye oprerasyonlarının basındaki şahıs Erman Kalkandelen yonetime gectiğinden beri olumlu bir hava cizmeye başladılar.Bu olumlu havanın devam edeceğini dusunuyorum.Gozdede yaptıkları gibi Franklin Templeton'ı BİZİM e ortak yapabilirler gibi geliyor.Bu hisseyi uzun yıllardır takip ediyorum.Bir planlarının olacağını surekli olarak dillendiriyorum ama tabi bu benim komplo teorim olabilir.Cok uzun surdü ve hepimizi bıkkınlık boyutuna getirti psikolijik yıpratması da cabası...Umarım artık guzel gunler gelir herkes zararını cıkarır kara gecer...

6. Fırtına geliyor😅😅

7. Alış ve satışları görebilen var mı?
    Ünlü amIcam geri mi döndü😬😬😁😁

8.  Alıntı Originally Posted by İstus Yazıyı Oku
    Alış ve satışları görebilen var mı?
    Ünlü amIcam geri mi döndü��������
    Unlu falan yok..Gayet güzel yabancı ve piyasa alıyor. 8,90 da 125 bin lot satış koymuşlar. Galiba onu da kaldıracaklar...

Sayfa 376/790 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •