Sayfa 376/616 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Polho konusunda fikir beyan edecek teferruatlı bir bilgim yok şefim.Tek bildiğim foruma yazdığım andan itibaren azçok gidiyo(kısmet sadece). Bazı arkadaşlarada özelden yazdığım gibi 1988-2000 arasında halka açık olan şirketler hakkında belki birkaç kelam edebilirim.Ama Polho dedinmi buradaki arkadaşların bilgisine hürmeten susuyorum ve sadece onları dinliyorum.Oyuncuyumdur.Benden bir cacık olmaz.

y.t.d
    Eyvallah

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bugünlerde bu hisse hakkında konuşmak büyük risk.. ben kendi adima geri çekilmesine razıyım.

Elimde varken düşerse para kaybederim ama elimde yoksa yukarı giderse emeklerim heba olur. Parayı belki geri kazanırım ama emeğim boşa giderse bir başkan hisse için emek vermekten vazgecebilirim. Emek vermekten vazgeçersem zaten para kazanamam.

Bu sıralar buraya tek yorumum bu olsun...
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Eyvallah
    sayın kolhis , verilen bilgi tam ve eksiksiz olmalıdır.o yüzden size yazamadım aslında.az ve yarım bilgi zararlıdır.
    Misal ben yurtdışında alım satım yapıyorum Bist dışında ve sanıyordumki araba egzoslarında platim kullanılıyor.meğerse bu eksik bilgiymiş ve oldukca yüklü para kaybına sebep oldu doğrusu şuymıuş o bilginin.....
    Rodyum daha pahalı olduğu için genellikle platin ve paladyum kullanılmaktadır. Bu metaller ısıya dayanıklıdır ve uzun ömürlüdürler. Benzinli araçlarda paladyum kullanılırken dizel ve hibrit araçlarda ise genellikle platin kullanılmaktadır. Bir katalizör içerisinde yaklaşık 2-5 gram aralığında bu değerli metaller bulunmaktadır.

malum dizel skandalından sonra dizelden benzinliye geçiş olunca....bende neden kaybettiğimi çok sontra anladım maalesef...yoksa polho hakkında bildiklerimi yazmakdan çekinmezdim.yanlış bilgi vermekden çok sakınıyorum .

not:hatta bu bilginin bile tam doğruluğunu bilemiyorum araştırıyorum ama polho ile ilgili olmadığı için yazdım .misal olarak verdim kaale almayınız.
    not2:..Bilgileri genelde doğrulamak için en az birkaç yerden doğrulamak gerekiyor.ben sadece otoraf idye bi siteden buldum .

y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sayın kolhis , verilen bilgi tam ve eksiksiz olmalıdır.o yüzden size yazamadım aslında.az ve yarım bilgi zararlıdır.
    Misal ben yurtdışında alım satım yapıyorum Bist dışında ve sanıyordumki araba egzoslarında platim kullanılıyor.meğerse bu eksik bilgiymiş ve oldukca yüklü para kaybına sebep oldu doğrusu şuymıuş o bilginin.....
    Rodyum daha pahalı olduğu için genellikle platin ve paladyum kullanılmaktadır. Bu metaller ısıya dayanıklıdır ve uzun ömürlüdürler. Benzinli araçlarda paladyum kullanılırken dizel ve hibrit araçlarda ise genellikle platin kullanılmaktadır. Bir katalizör içerisinde yaklaşık 2-5 gram aralığında bu değerli metaller bulunmaktadır.

malum dizel skandalından sonra dizelden benzinliye geçiş olunca....bende neden kaybettiğimi çok sontra anladım maalesef...yoksa polho hakkında bildiklerimi yazmakdan çekinmezdim.yanlış bilgi vermekden çok sakınıyorum .

not:hatta bu bilginin bile tam doğruluğunu bilemiyorum araştırıyorum ama polho ile ilgili olmadığı için yazdım .misal olarak verdim kaale almayınız.
    not2:..Bilgileri genelde doğrulamak için en az birkaç yerden doğrulamak gerekiyor.ben sadece otoraf idye bi siteden buldum .

y.t.d
    Buradan şunu anlayabilir miyiz? İşin içeriğini bilmeden neyin doğru neyin yanlış yada neyin ucuz neyin pahalı olduğunu bilemeyiz paylaşım olarak gördüğümüz ve edindiğimiz şeyleri paylassak bir zararı olmaz diye düşünüyorm
    Mesela; Polisan hissesine dikkat ettim 4 5 senede bir yukselim gerçekleştiriyor yani dinlenme süresi 5 sene bu bir bilgidir bana göre mesela bunun hakkında da bilenler yorum yapabilir

Falliyet raporlarında yazılanlar hariç extra bilgim yok sayın kolhis.portfoyumde yüzde 12_14 arası bir oranı var hepsi o.o da bugün var yarın yok misali.Bir kaç arkadaşa tel nomu verdim burda .saolsun bir arkadaşımız(adını kendisinden habersiz vermek istemedim kendi verebilir isterse)onunla tanıştık sohbet ettik.Kendisinin verdiği faydalı bilgiler için teşekkür ediyorum.En azından genel kurula gitmiş kadar oldum bir bakıma. yol parası olarak 4000 tl den tasarruf ettik.kendisine yemek borcum olsun

y.t.d.

y.t.d.

ölçülebilecek herşeyi ölçün şireketleri rakamlara indirgeyiniz. . Misal saatde 100 km hızla fabrikanın önünden geçiyorsanız ve bir uçdan diğer uca 4 sn de geçerseniz ...hmmm demekki 27 x4 108 metre imiş vs vs ...akılda kalır unutulmaz bu tür bilgiler.kitabi bilgi unutuluyor zamanla en azından benim yaşlarda öyle

y.t.d

Görünüş zahiridir ama herşeyi ölçemeyiz kolaylıkla gözle .Misal googledan bakım hmmm polhonun iskelesinin boyu 500 metreymiş demekki şu kadar maliyeti var diyemeyiz.Limanların derinliği çok önemlidir mesela.yanaşabilecek geminin boyutunu belirler.kıyıdan ilk 100 metreyi (atıyorum farazi 20 milyon a malolurda daha sonraki 100 metreyi 50 milyona anca uzatırsın vs vs...)

not:Liman üç boyutlu bir iş tarla arazi 2 boyut

y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Görünüş zahiridir ama herşeyi ölçemeyiz kolaylıkla gözle .Misal googledan bakım hmmm polhonun iskelesinin boyu 500 metreymiş demekki şu kadar maliyeti var diyemeyiz.Limanların derinliği çok önemlidir mesela.yanaşabilecek geminin boyutunu belirler.kıyıdan ilk 100 metreyi (atıyorum farazi 20 milyon a malolurda daha sonraki 100 metreyi 50 milyona anca uzatırsın vs vs...)

not:Liman üç boyutlu bir iş tarla arazi 2 boyut

y.t.d.
    Beynimi yaktigin için teşekkürler) ben varsayım olarak insan birşeyden çok manalar çıkartır ya bizimkisi de öyle olsun diyelim baştan saçmalık yaptım yani balıklama atladım bilmeden etmeden yanlış yapa yapa zararları göre göre tecrübe edinmeye çalışıyorum temennim istediğim fiyata gelmeden çıkmamam

Sayfa 376/616 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •