Sayfa 377/631 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Bir hisseye girdim ki arkadaş 2lerden beri hep düşüyor. Ne sansis misim. Al sat da yapamıyorum. Hisse bugün yükselmek yarın yükselir derken 1.68e kadar indik. Daha da iner miyiz. Nerede durur bu . Icerim karardı.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Böyle arkadaşların hisselerini topluyor görüyorsunuz

2. DM68EOXWAAA4iDZ.jpgyön yukariiii

3. Malı toplamışken götürecek adam bu kadar mal vermezdi hikaye okumayın.pişmiş ata su katılır mı
    demir tavında dövülür.spek beklentileri karşılayamadı.işler istediği gibi gitmiyor.ha piyasaya verdiği malı döner alır bir şey diyemem ama topladıgı malın en az 1 milyonunu çıktı tahminim 1.85 ortalamayla elinde kalanı ne yapar kendi bilir ama yaptığı iş kısa vadede akıllıca değil.yine tahminim elinde daha 1.5 milyon malı var.maliyetine yaklaştı.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Arkadaşım maliyeti kaç . Maliyetine yaklaştı demişsin. Bir de maliyetini esitlenirse ovaya yayılır mi . Yani alislar gelebilir mi

5. iki günde ne işlem hacmi olduki çıksın. 2.000.000 lotun kolay çıkıldığını düşünmüyorum.

6. Gun için de iteliyor. Once hafiz arti sonra itele gitsin. Gicik oldum

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Malı toplamışken götürecek adam bu kadar mal vermezdi hikaye okumayın.pişmiş ata su katılır mı
    demir tavında dövülür.spek beklentileri karşılayamadı.işler istediği gibi gitmiyor.ha piyasaya verdiği malı döner alır bir şey diyemem ama topladıgı malın en az 1 milyonunu çıktı tahminim 1.85 ortalamayla elinde kalanı ne yapar kendi bilir ama yaptığı iş kısa vadede akıllıca değil.yine tahminim elinde daha 1.5 milyon malı var.maliyetine yaklaştı.
    Arkadaşım sorumu cebaplarsan memnun olurum.

8.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Arkadaşım maliyeti kaç . Maliyetine yaklaştı demişsin. Bir de maliyetini esitlenirse ovaya yayılır mi . Yani alislar gelebilir mi

Elimde kalanın net maliyetini bilemem yaklaştığını düşünüyorum.alis gelip gelemeyeceğini spek in kendisi bilir

Sent from my PRA-LX1 using Android mobile app
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 377/631 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •