Sayfa 377/1044 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık hayırlı iftarlar
    Oooooooo GEZEN BOĞAm teşrif buyurmuşlar. Nerdesin be abim yaaa. Özlettiniz kendinizi. Hakkaten Üstadın dediği gibi oluyormuş, bak kendi kendimize konuşuyormuşuz gibi olduk. vatandaşta ne diyor bu "ihtiyarlar" demeye başlamıştır. A canım abim yapmayın böyle, kaynanam ölsün ki küserim alırım başımı giderim bak. Zaten koçari yi de aldılar içeri. Gırgır yapacak adam da kalmadı.
    nerde bu devlet, nerde bu millet!!!!
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık hayırlı iftarlar
    İftara da az kaldı burada... 1.5 saat kadar var...

İftar sonrası iyice bir incelemek lâzım. Sanki bir şeyler oluyor\olacak gibi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İftara da az kaldı burada... 1.5 saat kadar var...

İftar sonrası iyice bir incelemek lâzım. Sanki bir şeyler oluyor\olacak gibi...
    Ellerine sağlık hocam.
    Iyi iftarlar olsun, Allah kabul etsin.
    Saygılar.

Alıntı Originally Posted by alex123 Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık hocam.
    Iyi iftarlar olsun, Allah kabul etsin.
    Saygılar.
    Eyvallah, sağ olasın...

Hayırlı iftarlar...

Kendi kendimize oyalanıyoruz...

Sayın T/A hayırlı akşamlar vaktiniz varsa. DURDO hakkında teknik bir yorum yapabilme imkânınız varmı?
    8 Nisan'da 12.92 den maliyetlenmistim Emeklilik fonu alıyor diye aldım sonra endeksi verince düşenler arasında en önde yerini almışti. Emeklilik fonu 40 günde 1milyon 300 bin lot civarında mal aldı. Bilancosu gelene kadar beklemek niyetindeyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by hngcm Yazıyı Oku
    Sayın T/A hayırlı akşamlar vaktiniz varsa. DURDO hakkında teknik bir yorum yapabilme imkânınız varmı?
    8 Nisan'da 12.92 den maliyetlenmistim Emeklilik fonu alıyor diye aldım sonra endeksi verince düşenler arasında en önde yerini almışti. Emeklilik fonu 40 günde 1milyon 300 bin lot civarında mal aldı. Bilancosu gelene kadar beklemek niyetindeyim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Sen tam düşüşün başladığı gün almışsın...

Aslında çok fazla düşmemiş ve tepkisi de güzel olmuş...

Durumu şu an gayet iyi. Ortalamalar toplanmaya başladı. 50 Günlük ortalama 12 seviyesinden geçiyor. Buranın üstünde kapanışlar takip edilmelidir...

Düşen Trend Çizgisini çektim. Üzerine geçtiğinde artık yön değişmiş olur...

Şu an satılacak durum yok. Fakat tuzak kurup direnci kıramadı etkisi yapabilirler... Bu durumda ya sabredip beklemeniz gerekir ya da 11.84 'ü bugün için stoploss olarak düşünebilirsiniz...

Eğer stop olursanız ilk AL verdiğinde almış olmanız lâzım. Aksi halde treni kaçırabilirsiniz...

7. sayın T/A.hayırlı akşamlar.sanıyorum mayıs itibariyle gri çimentoda %75 ,beyaz çimentoda %44 artış var.çimsa'nın bilançosu çok iyi geldi.açıklanan bazı çimento firma karları iyi gibi görünüyor.(akçansa,afyon)haziran ayında kanal istanbul ihalesinin olacağı söyleniyor,ne kadar doğru bilemem.oyakc adeta çimento holdingi gibi.gittikçe daha çok ilgimi çekmeye başladı.küçük bir yatırımcı olarak yatırım yapmayı düşünüyorum.bursa ve oyak sanki ucuz kaldılar gibi geliyor bana.fikrinizi belirtirseniz minnettar kalırım.ayrıca size zahmet olmazsa müsait olduğunuzda papil'e bakmanızı rica ediyorum.güçlü mali yapısı var.%11 hissesini 18TL 'den kafein almıştı.bir türlü beklenen şıçramayı yapamadı. affınıza sığınarak biraz yüzsüzlük yaparak yksln hakındaki düşüncenizi de öğrenmek isterim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Sayfa 377/1044 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •