Sayfa 377/614 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

ben de çok anlamam Polho özelinde ama aile boyu gemici çok bizde o yüzden limanlar hep ilgimi çekmişdir.Bizim ailede termometreden ziyade barometreye bakılır.. termometre anlık hava durumunu gösterir ama barometre nispeten yakın gelecek hakkında bilgi verir. sizce aa termometreye bakıp sıcaklık 35 derece ya çok sıcak demenin anlamı varmı? zaten hissediyosun heryerinden ter damlıyordur o an. Ama barometreye baksan o an dışarsı günlük güneşiik olsa ama ...barametre düşük hava basıncını gösteriyorsa siz arkadaşlarınıza arkadaşilar yağmur yağabilir vs diyebilrisiniz...

Borsa bir deniz sermayen gemi ise
    Bir aygıtın olacaksa termometre değil barometre olsun gemicisiysen.
    Bir adım önde ol herkesden.

y.t.d

Alıntı Originally Posted by Kolhis Yazıyı Oku
    Beynimi yaktigin için teşekkürler) ben varsayım olarak insan birşeyden çok manalar çıkartır ya bizimkisi de öyle olsun diyelim baştan saçmalık yaptım yani balıklama atladım bilmeden etmeden yanlış yapa yapa zararları göre göre tecrübe edinmeye çalışıyorum temennim istediğim fiyata gelmeden çıkmamam
    Yaşınızı bilemiyorum sayın Kolhis.Ama ihtimal odurki benden oldukca gençsiniz.ilk borsada alış satışım Metaş 2850 alış Metaş satış 420 kaybedilen zarar lot başına 2850-420 (o zamanlar üstelik enflasyon hep şimdiki gibi yüksek İdi onu saymıyorum bile) hadi onu geçtim onu yıllar içinde telafi ettik de...ya kaybedilen 1,5 yıllık bekleme süresi????kaybedilen zamanı hiçkimse geri veremedi veremezde.Özelden istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz biliyorsam hiç üşenmem cevaplarım.zaten farkındaysanız hep ettiğim zararları veya başarısızlıklarımı yazıyorum siz gençlere .ona rağmen 35 yıldır ...yıkılmadım ayakdayım (şimdilik yıkılmadık zaman neyi gösterir bilinmez ).

y.t.d.

3. Ortaklara hayırlı olsun[emoji846]Screenshot_20220507_223408.jpg

HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben bu polhoya atladığımda pazarlandığı 4.20 zamanlarıydı. Sonra alım yaparak maliyeti düşürdüm şuan maliyetin üzerinde ama kağıt üzerinde tabi. Enflasyonu katarsak daha yol uzun. Buna da şükür. Dicem şu ki iyi kötü 15 yıllık yatırım hayatımdaki unoffical tecrübelerimden edindiğim 2 tarih belirledim polhoyu satış için. Bu tarih hesabı çok yönlü olduğu kadar, reel verilere de dayanmıyor (borsa da reel veri diye bişey var mıdır orası da ayrı). Buna totem diyeceğim ama o kadar da baside indirgemek de istemiyorum. Her neyse. Benim tarih 1 yıldır aynı şubat 2023 ve kasım 2023. Oraya kadar beni tatmin edecek noktaya gelmesini bekliyorum. Gelmezse zaten yapacak bişey yok amma bu altı dolu sağlam totemim benim motivasyonumdur ve kimseyi bağlamasın. Çok parlak bir şirketin ortağı değiliz orası vaki ama kötünün iyisi olmaya çalışacağız inşallah… teknik analizlere güler geçerim. Niyekim polho da ne höstatları gömdü bünyesinde senelerdir. Hala 2 çizik atıp fal bakanlar var. Her zaman da olacak zaten bu işin gırgırı. Bari usd endeksli baksalar neyse diyeceğim TL bazlı bist grafiği çok anlamzsız. Bu fikrimi de paylaşayım istedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Ben bu polhoya atladığımda pazarlandığı 4.20 zamanlarıydı. Sonra alım yaparak maliyeti düşürdüm şuan maliyetin üzerinde ama kağıt üzerinde tabi. Enflasyonu katarsak daha yol uzun. Buna da şükür. Dicem şu ki iyi kötü 15 yıllık yatırım hayatımdaki unoffical tecrübelerimden edindiğim 2 tarih belirledim polhoyu satış için. Bu tarih hesabı çok yönlü olduğu kadar, reel verilere de dayanmıyor (borsa da reel veri diye bişey var mıdır orası da ayrı). Buna totem diyeceğim ama o kadar da baside indirgemek de istemiyorum. Her neyse. Benim tarih 1 yıldır aynı şubat 2023 ve kasım 2023. Oraya kadar beni tatmin edecek noktaya gelmesini bekliyorum. Gelmezse zaten yapacak bişey yok amma bu altı dolu sağlam totemim benim motivasyonumdur ve kimseyi bağlamasın. Çok parlak bir şirketin ortağı değiliz orası vaki ama kötünün iyisi olmaya çalışacağız inşallah… teknik analizlere güler geçerim. Niyekim polho da ne höstatları gömdü bünyesinde senelerdir. Hala 2 çizik atıp fal bakanlar var. Her zaman da olacak zaten bu işin gırgırı. Bari usd endeksli baksalar neyse diyeceğim TL bazlı bist grafiği çok anlamzsız. Bu fikrimi de paylaşayım istedim.
    kötünün iyisi kısmına katılmıyorum. oransal olarak potansiyeli en yuksek sanayi şirketi. sasa yatirimcisini ihya etti ama mevcut pdsini hak etmiyor. en azından sisecam sahol hatta tutkcell daha mantıklı ams bunlar bile hadi yspdin yuzde 100. bankaları saymiyorum. çöp olsa bu fiyatta olmaz. ama polhonun potansiyeli bence çok yuksek. tabii ki yaritim tavsiyesi degil. iki kagidimizdsn biri bu diğeri bizim. ikisinden de çok umutluyum.

kisaca donusum gerçekleştiren potansiyeli yüksek beklentileri vok kuvvetli bir şirkete ortağız. patronun da bizim elimizdeki hisselere bakıp bu fiyatlarda kalsın isteyeceğini sanmıyorum. çünkü adam kaliteli bir sanayici. köklü geçmişi olan bir aile ve grup. çok küçük hesaplar yapacak kadar karaktersiz bi insan değil gibi
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Yeni ceo ve cfonun bahsettiğim potansiyeli ortaya çıkaracaklarina ve sirketi hakettiği değere tasiyacaklarina inanıyorum.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

7. Bu hafta ne bekliyoruz policanlar? Yukarı devam mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Bu hafta ne bekliyoruz policanlar? Yukarı devam mı?
    Ben yükseliş devam eder diyorum. Ve 1 sene sürecek bu yükseliş. Arada inişlerle. Yani 1 yıllık bir boğadayız bence. Hissiyatım bu şekilde sadece. Hiçbir dataya bağlı değil.

Sayfa 377/614 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •