Sayfa 378/639 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Başvuru istediğin zaman yapılabilir ama kabul edilmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir.Yani sırf manipulasyon yaratmak için başvuru yapılması doğru olmaz.Dardanel kabul edilmeyeceğini bile bile gitti başvuru yaptı,sırf birileri malını boşaltsın diye...
    Bizimkilerin başvuru yapmasına epey zaman var. Yerine getirmesi gereken şartlar yerine getirilecek de cidden epey bekleyecek gibiyiz...

15 gün kaldı terhis sayar gibi genel kurul günlerini sayıyorum umarım bekledigimize değer.

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bizimkilerin başvuru yapmasına epey zaman var. Yerine getirmesi gereken şartlar yerine getirilecek de cidden epey bekleyecek gibiyiz...

15 gün kaldı terhis sayar gibi genel kurul günlerini sayıyorum umarım bekledigimize değer.
    olumlu bir haber çıkacaksa 15 i beklemez, köpek balıkları kanın kokusunu almıştır..

4. nasıl durumlar acaba varmı bişey....

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    olumlu bir haber çıkacaksa 15 i beklemez, köpek balıkları kanın kokusunu almıştır..
    Bazen kendimizi mı avutuyoruz diyorum. Araştırma yapınca güzel örnekleri görünce rahatlıyorum. Kötü örneklerde var ama bunun öyle pozisyona yakın zamanda düşmeyeceği PWC BAGİMSİZ DENETLEME kuruluşu raporu + Genel kurul kararı alınması ile sistemli ve planlı bir şekilde bunların mevcut durumu düzeltmek için önlemler alacağını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bazen kendimizi mı avutuyoruz diyorum. Araştırma yapınca güzel örnekleri görünce rahatlıyorum. Kötü örneklerde var ama bunun öyle pozisyona yakın zamanda düşmeyeceği PWC BAGİMSİZ DENETLEME kuruluşu raporu + Genel kurul kararı alınması ile sistemli ve planlı bir şekilde bunların mevcut durumu düzeltmek için önlemler alacağını düşünüyorum.
    kap.da genel kurul ilanını gören var mı acaba..

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    kap.da genel kurul ilanını gören var mı acaba..
    Mynet hisse haberleri bölümünde 15 mayıs itibari ile 4 ayrı bildirim var Genel Kurul ile ilgili...

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Mynet hisse haberleri bölümünde 15 mayıs itibari ile 4 ayrı bildirim var Genel Kurul ile ilgili...
    kap.da genel kurul tarihi ve gündem maddelerini gördün mü ümitcim...

Sayfa 378/639 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •