Sayfa 377/639 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    1 yılda net 2,2 milyon adet hissenin bir bölümü el değiştirirken, diğer bölümü "kurum"
    değiştirmiş.
    Hisse çoğunluğunun ortalaması nedir hocam?

2. Kurum analizi yaptığınızda alan / satan ne sonuc
    Çıkarıyorsunuz? Toplama yok gibi spek bunun neresinde veya patron???

3. Sanki istisnai ky ler haricî herkes pozisyonunu koruyor mu?

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Sanki istisnai ky ler haricî herkes pozisyonunu koruyor mu?
    Aynen bende öyle gördüm, cok az al sat olmuş hatta kurum değiştirmiş yil başından beri toplam hissenin %10 u bile değil işlem hacmi yok gibi zaten
    Hissenin çoğunluğu beklemede ama ortalama maliyetleri.ne?

5.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Aynen bende öyle gördüm, cok az al sat olmuş hatta kurum değiştirmiş yil başından beri toplam hissenin %10 u bile değil işlem hacmi yok gibi zaten

Bu uzmanlık sorusu işte bunu bilen hedefini hareket alanını bilir... kimisinin hedefi .80 kuruş iken kiminin maliyeti .80 kuruş bile değil yeni giren toplayan ky nın maliyeti 40 altında iken zamanında alıp ortalama yapmayanin 1.80 _ 2.5 lira maliyeti olanlar var. Hisseye yön verecek hisseyi sürükleyecek kişilerin maliyeti ne acaba???

6.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Bir de şöyle bakalım nasıl çat çat günlerce hunharca taban taban gittiyse gelişmelerin seyrine göre bu kez tam tersi tavan tavanda gidebilir...

7. Ana pazara geçiş kriterlerini yerine getirdikten sonra spk ya başvuru için bunun dönemi veya yıl içinde belirli tarihleri var mı???

8. Başvuru istediğin zaman yapılabilir ama kabul edilmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir.Yani sırf manipulasyon yaratmak için başvuru yapılması doğru olmaz.Dardanel kabul edilmeyeceğini bile bile gitti başvuru yaptı,sırf birileri malını boşaltsın diye...

Sayfa 377/639 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •