Nisan ihracat rakamları yine olumlu. Ytd
Nisan ihracat rakamları yine olumlu. Ytd
son alımlarımı yaptım bilanço beklemeye geçtim.
umarım yönetim vicdanlı bilanço gönderiri.
satış pazarlama ve yönetim giderleri şişik gelmesin gerçek gelsin yeter.
şu an ölünün ölü borsa değerlerine çektiler zaten.
ytd.
o kadar bilanço inceledim,iddalıyım
bunlar yönetim ve pazarlama giderlerinden yüklenmese zarar gelmesi çok zor bir şirket. ama hep bilançoların kafasına buradan yüklenmişler.
zaten maliye de 2010 ve 2016 da yakalamış. biri hala sorunlu 2016 da ise vergi matrah arttırımı yapmış.
döviz kambiyo artısı olan nadir borçsuz ihracatçı şirketlerden.
bunları neden yazdım. alacak varsa dikkatli olsun. çünkü bence tam kırılımda.
f/k 6 lar da pd/dd 0.7 lerde. ölünün ölüsü değerlerde.
şimdi ne olacak peki?
ya yine yönetim ve pazarlama giderlerine yüklenip düşük bilanço göstertecekler ya da gerçeği.çünkü satışların yüzde 40-50 yakını ihracat. satış maliyet kalemlleri faturalu olduğu için o kalemlerle oynamak zor.
peki niye böyle yapıyorlar? ya düşük vergi vermek için ya da tahtada ki son lotlara kadar toplayıp yeni rota çizmek için. ne diyelim artık Allah vicdan verirde gerçek bilanço gönderirler diyelim. yoksa değil zarar az kar bile olması imkansıza yakın bir şirket.
f/k 6 lar da pd/dd 0.7 bu oranlarda borsa şirketi de yok gibi nerdeyse.
yatırım tavsiyesi değildir.
Emeklilik fonları son 4 günde 42446 lot daha alım yapmış,profesyoneller yönetiyor,sonucunu bekleyip göreceğiz.Yamuk yapılmazsa öncü göstergeler tarihi rekora gibi..
Tarihi rekor geliyor ve fiyat 5.50 direncinde öylemi[emoji23]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kutpo'da bir film döndüğü kesin..Şaşkınlık ile hayret ile inat ile seyretmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta 3. çeyrek bilanço gelecek. Bu ortamda gelecek olan bilançonun olumlu geldiğinde ne olacağı meçhul. Fakat olumsuz geldiğinde şu meşhur boşluğu doldurup hatta daha da aşağılara düşmemiz kesin gibi geliyor bana. .Fonlar nasılsa almaya devam ediyor. Aşağıdan da mallanırlar.
Bindik bir alamete gidiyok kıyamete valla allah sonumuzu hayır eyleye.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok önceden binmiştik, hayırlısı neyse o olsun diyelim. Ytd.
Yer İmleri