Bedelliye katılmak mecburi mi. Ye iç kot almazsak ne olur. Spk ne zaman karar verir artırılmasına
Bedelliye katılmak mecburi mi. Ye iç kot almazsak ne olur. Spk ne zaman karar verir artırılmasına
Bedelliye katilmazsan karar alındığında elinde de hisse varsa hisse fiyati o gün örneğin 2.5 ile kapatmış sa sonraki seans yeni hisse otomatik olarak 2.5+1=3.5/2=1.75 ilə isleme başlar ki sen kafadan 0.75 zararla başlarsın derim benim bildiğim bu yanlış varsa düzeltin lütfen yatırım tavsiye değildir.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli tarihi nezaman arkadaşlar tarih bellimi ilk defa başıma geliyor katilmak için bankayimi arayacam nakdim var nasıl olacak ne yapmam gerek
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi görürüz
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işler aylar alır yani şuan olan birşey yok. Başvuru var, onaylandı mı? Yok. Evrak eksik olur gider gelir. Yaz geçer. Onay alabilir. O zamana kadar neler olur neler. Alırsın satarsın. Tekrar alır satarsın. Bir şey de ödemezsin. Kazanır ya da kaybedersin. Onaylanırsa. Hisse başı elindekiler için 1 tl ödersin. 5000 hissen varsa 5000 tl ödersin. Ne zaman aylar sonra elinde Hale'n hisse varsa. Olur 10000 hissen. Bölündüğü günkü fiyat örneğin eylül 2017 diyelim neyse fiyat+1/2 olur o gün hissenin borsadaki açılışı alışı satışı. Yani çok var daha.
Ben de 6000 adet var ve şimdiden kiatılacağımı söyleyebilirim. Bu onayı alırsa. Maliyet 2.55 beklemedeyiz.
Çakarsa alırım tavan vs olursa da satmam. Durum bu benim için,
Yer İmleri