Sayfa 379/656 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. herkes mrb 5.80 6 arası 10k lot alddım garanti yatırımdan haydi bismillah
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    herkes mrb 5.80 6 arası 10k lot alddım garanti yatırımdan haydi bismillah
    yapma ya. Nasıl aldın o aralıkta

3. Dun 6,14 ve bugun 6,23 en yuksek sevıyemız gayet güzel direncini test ediyor geçer mi geçmezmi hepberaber göreceğiz,teknık kısma gelirsek;

Teknık analız nedır, geçmiş fiyat hareketlerine bakarak ilerde gerçekleşmesi mutemel fiyat hareketlerını tahmın etmekse ozaman geçmişte grafikte açıp 6-TL geçerken neler yapmış bakmak lazım.

Direncimizi test ediyoruz bu sevındırıcı olmakla beraber;

* Bugunku yukseliş dünün devamı ise önce 6 tl ustu kapanış şart.
    * Dün yapılan 7,5 milyon hacim bugun aşılmalı.
    * Olurda 6,20 tl üstü kapatırsa ve orda 3 gün kalabilirse durum değişir.

bunlardan biri olmaz ise negatif değerlendiririm. Akşam tekrar değerlendiririz.

bysword1990 arkadaşımızın yazısı silinmiş içerisinde katıldığım nokta vardı keşke küfürlü konuşma olmasaydı ve silinmeseydi o yazı birbirimizde daha faydalı olurduk.

4. İsmail bey mükemmel yorumlarınız için teşekkür ederim. Aynen sizin gibi düşünüyorum. Hayırlı kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Dun 6,14 ve bugun 6,23 en yuksek sevıyemız gayet güzel direncini test ediyor geçer mi geçmezmi hepberaber göreceğiz,teknık kısma gelirsek;

Teknık analız nedır, geçmiş fiyat hareketlerine bakarak ilerde gerçekleşmesi mutemel fiyat hareketlerını tahmın etmekse ozaman geçmişte grafikte açıp 6-TL geçerken neler yapmış bakmak lazım.

Direncimizi test ediyoruz bu sevındırıcı olmakla beraber;

* Bugunku yukseliş dünün devamı ise önce 6 tl ustu kapanış şart.
    * Dün yapılan 7,5 milyon hacim bugun aşılmalı.
    * Olurda 6,20 tl üstü kapatırsa ve orda 3 gün kalabilirse durum değişir.

bunlardan biri olmaz ise negatif değerlendiririm. Akşam tekrar değerlendiririz.

bysword1990 arkadaşımızın yazısı silinmiş içerisinde katıldığım nokta vardı keşke küfürlü konuşma olmasaydı ve silinmeseydi o yazı birbirimizde daha faydalı olurduk.
    sizin gibi olumlu yaklaşımlara her türlü durdo hakkında cevap verebilirim. özelden mesaj atabılırsınız herkesın gormemesı gerektıgını dusunuyorum

6. https://i.hizliresim.com/od9RlQ.png

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şşşş öyle özelden falan olmuyor ama, ky kardeş spek kalleş...

8.  Alıntı Originally Posted by canalican Yazıyı Oku
    Şşşş öyle özelden falan olmuyor ama, ky kardeş spek kalleş...
    Ben küçükyatırımcıyım ve küçükyatırımcı dostuyumdur, hissemizde spek yoktur. arkadaş ile özelden konuşulacak birşey yokmuş zaten buradan şeffaf bir şekilde bilgilerimizi paylaşacağız güzel günler bizim olacak inşallah

Sayfa 379/656 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •