Yok ben de de altın var da onu dümdük bankadan gram altın tarzında alıyorum.Bu ara baya baya altına geçtim.
Yok ben de de altın var da onu dümdük bankadan gram altın tarzında alıyorum.Bu ara baya baya altına geçtim.
Yatırım tavsiyesi olmadan yazıyorum.. sizin yerinizde olsam 0.86 dan aldıklarımı satar yeni bir geri çekilme için hazırlık yapardım.. yukarı gittiği sürece zaten ortalamama yaklaştığından endişe etmeme gerek yok.. 0.86-0.95 arasında yaptığım kar ile 0.90 altına gelme olasılığına karşı elimde sopam hazır olurdu.. ama siz yapmayın.. tarzınızı çok da hızlı değiştirmeyin baş ağrısı yapmasın
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yok yahu sn tahminci 0.86 dan sizin korkunuzdan yüklü alım yapamadık ki 0.86 dan aldılklarım yukardan ilk alımlarımın yanında devede kulak satış yapmanın anlamı yok.Benim eski usul olsaydı dedim yoksa maliyeti daha aşağı falan çekemedik ki satalım)))))))))
Benim tarzda 1.18 altı her alım uygundur paçal için, elbet bir kesişme noktamız olur,zarar biter kara geçerim satım o zaman benim için gündeme gelir.Benim usulde zarar kes stop ol falan yoktur,kağıda bir değer biçtik bir kere bu kağıt bu kadar eder dedik onun altında hep alırım. alımı biraz abartmıyaydık iyiydi maliyeti 1.18 yapmasak iyiymiş.)))))
Dibin dibi vardır.. tepki yükselişleri zaman zaman yüzde 20 civarında dahi olabilir.. hep temkinli olmakta fayda var.. çok daha ucuz GYO şirketleri varken illaki KLGYO gidecek diye bir kural yok.. ben fiyat ve hacim odaklıyım..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn şekerli yahu bari teşbihte hata olmaz diye ekleyin de durumun vehameti dümdük bu kadar tatsız şekilde ifade edilmemiş olsun.Ama maalesef bence haklısınız elbet)))))))
Yer İmleri