Umarım resim ve paylaşımlar ile birlerini kırmıyorumdur. Kendine sakla diyen olabilir, saygı duyarım.YTD
Umarım resim ve paylaşımlar ile birlerini kırmıyorumdur. Kendine sakla diyen olabilir, saygı duyarım.YTD
Yok olur mu öyle şey Sn. Şekerli, aynı tahtada isek birbirimizden alış veriş olacak doğal olarak. Ben eşiklere dikkat ederim.. alım yapmam için ikna olmam lazım o yüzden 0.94 ten sattığımı 0.92/0.91 den yerine koymam.. fiyat düşerse güç topladığı yerden girerim.. biraz tarzlarımız farklı, saygı duyarım size de kar ettirdiysem ne mutlu bana.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
valla ben de az bişi her gün alıyorum.Battığımız kadar battık,bu seviyeler paçal için uygun bence
Şu savaş olmasa hiç acımam 0.86 dan dünyanın lotunu alırdım da sn tahminci ve savaş benim tarzımı değiştirdi,bakalım bu tarz borsacılıkla sonumuz ne olacak))))))
Yeni tarzınız size yakışıyor Sn. Hkm![]()
Yumurtaları aynı sepete koymam.. şimdi Ukrayna-Rusya anlaşır mı diye borsa toparladı.. anlaşma olmazsa altın ve petrol artar o zaman diğer sepet prim yapar şimdi yüzde 1.5 düştüler.. diğer sepete KOZAL ve IPEK koydum.. başka beklentileri de var ama basit mantık böyle.. YTD
Valla eskiden olsa başım gözüm allaha emanet der 0.86 dan ilk aldığım lot kadar alır maliyeti 1 e falan çekerdim de bir ama var elbette.Bir de bu tarz gidelim bakalım.
Yer İmleri