Sayfa 379/987 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kredi faizleri ne olmuş öyle İbrahim yav. Konut hariç, kamu bankaları, hepsi fezada. Bu faizlerle ne ihtiyaç, ne taşıt ne ticari kredi çekilir.

Faiz arttırmadık ama kredi faizleri 24 politika faizi olduğu vakte gelmiş neredeyse. Ne oluyor, ne yapamaya çalışıyoruz ben çözemedim. İbrahim meşajımı aldın mı? Sen çözebildin mi?
    Konut kredisi faizleri yukselmesin diye faizleri yukseltmiyorlar ama piyasa faizi yukseldigi icin konut kredisi faizi yine yukseliyor

haksizmiyim kacirdigim bir noktami var?

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    crash in kim oldugunu bulamazlar cunku yurtdisindan yaziyor

Yurtdisindaki telekom sirketleri isim adres vermez anca IP numarasi oda bir sey yaramaz
    Bulsalar ne olacak adam suç mu işledi? Sakıncalı bir şey paylaşıyor olsaydı önce forum yöneticisi mesajlarını kaldırır sonra da hesabını silerdi.

Ara sıra insanları fitil etse de söylediklerinin çoğu doğru.

Bu adama sinirlenip 155'i ararun haa diyenler asıl sıkıntı bence.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    heh

Negatif enflasyon bekliyormuş zat , daha çok beklersin
    Bu akşam haberlerde Kayseri şeker fabrikaları Ocak ta yüzde 25 zam yapacak mış

Enflasyon için tabii dön lastiği ve kar zinciri , çekme halatı fiyatlarını falan filan alabilirsiniz yine de negatif enflasyon martavalli
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Enflasyon için tabii dön lastiği ve kar zinciri , çekme halatı fiyatlarını falan filan alabilirsiniz yine de negatif enflasyon martavalli
    eksi olursa mutemelen yabancı yatırımcılar dalar..
    pipon topu 30% yedi

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Negatif enflasyon bekliyormuş zat , daha çok beklersin
    Bu akşam haberlerde Kayseri şeker fabrikaları Ocak ta yüzde 25 zam yapacak mış

Herkesin enflasyonu kendine ( herkesin elindeki gibi oldu ) Misal bu ay benim enflasyon eksi . Seyahatlerimi askıya aldım. Önceden 6 aylık stok yaptığım için gıda- temizlik - ilaç harcamam yok. Covid var diye sinema- tiyatro yok. Yani sadece ısınma diyeceğim ama o işi de 6 aylık doğalgazı karta yüklemiştim.

Haliyle gerçekten ( TUİK işini bilir ) enflasyon düşüşe geçebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

7. Zaten emekliye verilecek zam da emeklemekten koşmaya geçecek kadar enerji yükleyemeyeceğine göre piyasayı bozmaz.

8. Enflasyonu bozacak tek şeyden şüpheleniyorum. Sanırım o mevzu da enflasyon hesaplamasına dahil değilmiş. Şu telekız mevzuları..... Bayağı zam yapmış diyorlar gençler.

Sayfa 379/987 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •