Sayfa 38/350 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ocak bu yane net kzlerınızın resmını atsanız daha anlamlı olur bence.

sistem kzlerı gerçeği dogrudan yansıtmıyor.
    extreye manuel işlemlerde dahil oluyor. o bakımdan oda net bişey vermez. benim gönderdiğim tablo her işlem için 50 puan düşülmüş net puanlardır. ayrıca aracı kurumda gerçekleşen işlem kaç ise onu işliyorum tabloya. yani kayma harici 50 puan düşülmüş net puanlar oluyor.
    http://666kb.com/i/duuyqqpklcruauxzf.png

2. piyasanin tadi yokmu ne bu aralar yine..

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Selam ; biraz ara verince insan yeni şeyler düşünebiliyor , henüz bitirmedim ama bu haliyle de bence tatminkar. Herkese bol kazanclar.

Ekran Alıntısı.jpg

4. geçenlerde 5 yıllık gerçek kzmı temsili olarak çizmiştim tekrar çizeyim.

sizde durumlar nasıl ?

sanırım son geliştirme baya verımlı olarak devam edecek

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sistemcierin su ana kadar temmuz bayagı verimli geçtiğini tahmin ediyorum... sizde nasıl
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

6.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    geçenlerde 5 yıllık gerçek kzmı temsili olarak çizmiştim tekrar çizeyim.

sizde durumlar nasıl ?

sanırım son geliştirme baya verımlı olarak devam edecek
    erhan bende 1 ocak 2017 ye göre %350 büyüme var. manuel müdahalelerim olmasa %500 leri geçerdi tahminim.

7. Merhaba,

Komisyon oranını yüz binde 8 desek ayrıca kayma ne kadar olur sizce? Hiç robot kullanmadım.

Kontrat miktarı konusunda excelde simülasyon yapıyorum. Şöyle belirliyorum başlangıçta kaldıracı belirliyorum sonra son bakiye ve kontrat fiyatına göre yeni kontrat miktarı ayarlanıyor ancak bu yöntemin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü büyük karlardan sonra birden kontrat miktarının artması bir anda eğriyi tersine çevirebiliyor. Yada büyük zararlardan sonra kontrat miktarını azaltıyor yeni zirveye çıkması biraz daha zaman alıyor. Sizce kontrat miktarını neye göre belirlemeliyiz?

Ayrıca sistem testi 2015 4. aydan başlıyor diğer periyotlarda çalışması için periyotları değiştirmek gerek bu haliyle diğer periyotlarda (5dk. 15dk vb.) pek iyi sonuç vermiyor. Bu sisteme güvenilir mi sizce?

Teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku

Merhaba,

Komisyon oranını yüz binde 8 desek ayrıca kayma ne kadar olur sizce? Hiç robot kullanmadım.

Kontrat miktarı konusunda excelde simülasyon yapıyorum. Şöyle belirliyorum başlangıçta kaldıracı belirliyorum sonra son bakiye ve kontrat fiyatına göre yeni kontrat miktarı ayarlanıyor ancak bu yöntemin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü büyük karlardan sonra birden kontrat miktarının artması bir anda eğriyi tersine çevirebiliyor. Yada büyük zararlardan sonra kontrat miktarını azaltıyor yeni zirveye çıkması biraz daha zaman alıyor. Sizce kontrat miktarını neye göre belirlemeliyiz?

Ayrıca sistem testi 2015 4. aydan başlıyor diğer periyotlarda çalışması için periyotları değiştirmek gerek bu haliyle diğer periyotlarda (5dk. 15dk vb.) pek iyi sonuç vermiyor. Bu sisteme güvenilir mi sizce?

Teşekkür ederim.
    Parayi havaya atma deneyini islem sayisi gibi dusun ne kadar cok islem okadar dogru olasilik

Sermaye artisina gelince excelde simulasyon yapmalisin

Ancak tahmini olarak sonuc kotu cikacaktir
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 38/350 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •