Karsan satıp buraya geçsem gelirmi ki
Karsan satıp buraya geçsem gelirmi ki
niyet çok önemli ben niyet ettiğimi yapsaydım çok kazanmıştım .şimdik az parayala oynuyorum niyet ettiğim 3 hissede gerçekleştirdim ve karlı çıktım burada ise gelmiyen lotu tavandan aldım yine ya tutarsa diye sana bol kazançlar şansın nasıl onu tart ve öyle harakata geç.
Son Değer:18,60
En Yüksek:18,60
En Düşük:17,45
Değişim0,00 %
FK:0,00
PD / DD:-
İşlem Hacmi70.039.031
Toplam Adet:3.823.575
Ağırlıklı Ort.:18,32
benim 44 lot henüz geçmedi ,iş bankla çalışıyorum. denizi aradım 48 saat sonra bilgi verecegiz dediler
Allah bereket versin %20 iki günde kazanç sattım kafam rahat 15.50 - 17.45 arası boş kaldı neme gerek gelir doldurur belki. Biz kazandık alan da kazansın. 6 milyon lottan 4 milyonunu zaten birinci seansta sattılar. Satanmı pişman alanmı zaman gösterecek
Kağıdın el değiştirmesi güzel maliyetler yükselir deniz satmasa zaten kimseye mal gelmez adamlar 15.5 den değil tavandan arz ediyor demekki patronlar 20 milyon lot civarı alım girmişti 3.9 milyon lotu kendileri almış şu an satıyorlar deniz 3 milyon lotu bu gün satsa yarın hisse zaten tavana kilitler yarın bir aksilik olmaz ve deniz elinde kalanı yüklü yazmaz use direk tavan acar bence
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde bu tahtada ilk günden kimse açığa felan satmaz cesaret ister bence tavan olacağı açılıştan belliydi deniz 2 milyona yakın sattığı halde tavanda 1.2 milyon var satanlar başka yok zaten 60.70 bin civari
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi satın da biraz daha alalım...
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri