Bak dedinki haber, haberi attım herkes kendi yorumuna baksın haberi görünce konuyu farklı yere çekme hakaret etmek değil aynı gemideysek herkes doğru haberi söleyip kendi yorumunu dürüstçe yapacak..
SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim gerçeğe itirazım yok. ama peşine boş konuşma diyorsun. varsa haber öğrenelim demişiz. ben bu hisseye tekniğine göre geldim bekliyorum, kimseyi de tanımam ama geldiğimden beri saldırı var.. aynı gemide isek birbirimizin kalbini kırmamak gerekiyor..
Ama sonuç olarak kap haberi Aralık sonunda yayınlamış siz ben baktım yok öle haber dediniz ve yanında yazıyor maddi duran varlık şatışı bence yazdıklarınızı tekrar bi okuyun belki konuyu yanlış anlamışsınızdır
Yaw siz haber istediniz haberi attım teknik bu hissenet çok yapıldı şu anda sadece haber ver bazı spekülasyon olması lazım illaki bu hisseyi 1.5 den alan kazanacak 1.68 den ama maliyetler yüksek siz anlamıyorsunuz maliyetler çoğu kişide 2 üzerinde
benim hatam hepsine hızlıca baktım ama görememişim. olabilir ben hatamı kabul ediyorum. o arkadaş daha evvelde saldırdı. yalanlar uydurdu. bende kap haberini yapıştırın bizde öğrenelim dedik. sonuçta benim o kadar geçmişim yok. Ama burada kimseye de hareket etmiyorum durduk yere.
Burda hakaret değil anlamadığınız nokta kimse hakaret etmiyor ben haberleri herşeyi takip eden biri olarak yaptığınız yanlışta ısrar etmenizi anlamadım o arkadaşa kızıyorsunuz sizde aynısını yapıyorsunuz
Yer İmleri