vertu ne yapıyon kocum sen
vertu ne yapıyon kocum sen
çakırdana şarkısı geldi bir an Allah sabır versin
kendi adıma söylüyorum, keriz yok burda silkelenecek, malımı kaptırmam, % 70 i hala adamlarda düşmesi onların işine hiç gelmez bence,
yatırım tavsiyesi değildir.
Sirket kar ediyor bizim paramiz eriyor bu nasil bir is,kimse mudahalede etmiyor
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkdaşlar aranızda istda yaşayanlarınız varsa ayın 9 unda genel kurulu var gıdıp hakkımız olanı ısteyelım bu yapılanların hesabını soralın bu yapılan haksızlık serefsızlerın yanına kar kalmasın 0 212 290 74 78 buda numarası arayın bu ****** analılar sırketın içinimi boşaltmaya çalışıyor yapılan ne anlam vermek zor sahte bı haberle hısseyı kaldırıyo aynı dakka malı çakıp arkasını donuyo bu yapılan haksızlık yanlarına kar kalmasın
Endeks pozitif hisse kar açıklıyor,temettü vericem diyor halka arz yapıcam diyor ancak hisse fiyatı düşüyor şirket mal çakıyor borsa da iyiniyetle yatırım yapan bizlerin neyi hedef almamızı istiyorlar herşey tepetaklak oldu şirket benim güvenimi kaybetti umarım bu hareketleri yasal olarak karşılık bulur ben SPKya şikayet etmek için ne yapılması gerektiğini SPK dan öğrendim birkaç araştırmam var sonra şikayet edip etmemeye karar vereceğim bu hissede çok şeyi kaçırdık hiçbir zaman yatırım yapın yapmayın demem ben güvenmiyorum mecburen hisse başıma kaldı şirket sahipleri haber salıp üzerimize mal yıkmaları adil değil Allah'a havale ettim.Teknik temel herşey tepetaklak oldu hiç memnun değilim küfür etmiyorum ama çok dua ediyorum.
Kimseyi etkilemek istemiyorum.ben de girtlaga kadar maldayim.bu kadar bariz soguslenmek bu kadar da olmaz dedirtiyor.bunlar iyi niyetli degiller.sirketlerini pazarlama pesindeler.elinde olmayan uzak dursun.her cikis satis firsati bunlarda.umarim bizler yaniliriz.yatirim tavsiyesi degildir.bakarsin 2 lere gelir bakarsin 5 lere gider...
bu hissenın 5 gozu yok eger olmuş olsa dun tavana gıden hıssenın onunu kesmezlerdi çok kırlı oyunlar donuyo burda ben spk ve bımere yazacam kendınden bı halt oldu sankı şimdide sımetrık kafeınarz edcekmış bu adamın galıpla arasında hiç bir fark yok bu serefsızlıge bı dur demenın zamanıgelmedımı bırık olalım borsa 80 bındeyken 5,60 olan kagıt borsa 95 bınde nıye 2,80... 5,50 oluurken neye gore cıktı 2,80 gelırken neye dayanarak düştü ....bılancosu zarr yazan hısseler 2 katına kadar çıkmışken bundakı durum ne ...Spk ne zaman bu oyuna bı dur dıyecek
Yer İmleri