Spottaki hisse pozisyonum 3/4 oldu bugün.
Yarın ya da cuma planıma sadık kalıp son partiyi alacağım, spotta para bırakmayacağım.
Viop30, 100 binin altına gelirse, kalıcı mı değil mi diye gözlemleyeceğim. Kalıcı olduğuna kanaat getirirsem farklı günlerde, yine 4 parti halinde parayı spota aktarıp yavaş yavaş tamamen hisselerde bu süreci geçirmeyi düşünüyorum.
O noktalar olursa viop hisselerin likiditesi kalmaz, zaten al sat yapamam. Kapanma olasılığı da ciddi anlamda artmış olur.
Kapanır mı kapanmaz mı bilemem.
İngiliz yetkili kapanma sorusuna cevap olarak ''Henüz o noktada değiliz'' demiş. Yani iş bir noktaya gelirse kapatırlar.
İşler düzelene kadar geçici süre ile borsalar kapatılırsa hissede kapanmak istiyorum. O durumda viop kontratlarının ne olacağı belirsiz olduğundan parayı spota yavaş yavaş aktarıyorum.
Çok uygun fiyattan dükkan sahibi oldum diye düşüneceğim. Hisse seçimi önemli burada.
1 sene beklesem ve benim maliyetimin yüzde 10 yukarısında satsam bile, faiz getirisini elde etmiş olacağım.
Kaldı ki bu senaryo olur ve işler düzelirken açarlarsa, Hisseler koparak başlarlar...
Ortam ve yakın gelecek belirsiz ama benim ne yapacağım belli...
Bu strateji kendime göre.
Herkes kendi aklıyla alıp kendi aklıyla satsın.
Ortalıkta video mu dolaşıyor
Aman Allah im hemen görmeliyiz ne ki acaba , ne ki ne ki ne ki
Hemen ulaşalım nasi bi video bu acaba meraktan çatlamak lazım şimdi
![]()
Ne ile ilgili bu video bende merak ettim
....
.
.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri