Sayfa 38/211 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Arif Coşkun @CskArif 23 sa.23 saat önce

"Gazoz olma efsane ol grafiğim �� zirveye son 9 bin puan itekleyelim lütfen"

13/12/2016 ...ne demiş ne olmuş...

https://twitter.com/CskArif/status/880810776491110401

Çok Yakında...Hazır olun...

"Boğa piyasası karamsarlıkla doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile biter."

Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    "her şeyin zekatı kendi cinsinden olur" dermiş büyüklerimiz.

bilginin de zekatı bildiklerini anlatmaktır. o nedenle insanların bildiği şeyleri anlatmak için üşenmemeleri gerektiğini düşünüyorum..

aynı noktaya bir başka bakış açısı ile konfüçyus da parmak basmış: "bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur. bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur" diyerek bilgi paylaşımının önemini ne de güzel özetlemiş..

https://twitter.com/CskArif/status/862231933782298624

https://drive.google.com/drive/folde...Dk5c281N2stTTg

5. Arkadaslar kisa vadede bist 30 endeksinde dusus olurmu.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

selamlar bir kaç sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim. teşekkürler
    endeks varant hisse varant bunların aralarındaki farklar nelerdir yani;

tamamen uyduruyorum.

garanti bankası için gadıkvj 0.20 kuruş

endeks 30 için uzdrrv 0,20 kuruş

şimdi iki varantta 10 bin lot alınsa her bir kademesi karı ve zararı aynı olurmu.

örn: 1 kademeye ikisi için de bin tl kar yada zarar verir. doğrumu bu?
    birde deutsche yada iş bankası varantları arasındaki farklar ve dezavantajlar varmıdır nelerdir?

şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

tamamen uyduruyorum.

şimdi iki varantta 10 bin lot alınsa her bir kademesi karı ve zararı aynı olurmu.

birde deutsche yada iş bankası varantları arasındaki farklar ve dezavantajlar varmıdır nelerdir?

deutche varantları ile ilgili olumsuzluklar okudum. Kotasyon koymama vb konularda. O nedenle şahsım adına işbank varantlarından şaşmıyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

tamamen uyduruyorum.

Hocam oncelikle 10 bin icin her kadamede yuz lira alirsin 100 binlik lotlara 1000 lira alirsin. Endeks yada hisse varantlarina gelince her varantin bir kullanim fiyati ve vadesi vardir. Atiyorum u30 140.000 bir kullanim varanti UZICF vade sonu agustos bitimi. suan u30 125650 de sen dersenki bu endeks 140bin olur temuuz sonuna kadar suan fiyat 17 kurus aldin 100.000 adet 17bintl. Her yukari 345 puanda sana bir kurus atar bin lira birakir. Kullanim fiyatina her yaklastiginda daha hizli oynar kademeler. Mesela 135.000 oldu endeks senin varantin her 150 kademe de bir artar. Tabi bu artis senaryosuna gore. Bunun tersine dususu de o sekilde olur. Hisselerde ayni bi nevi. Isvarant sitesine girersen orda hem hisse seciminde dikkat edicegin hesaplamalari gorursun hemde yeni cikardiklari varantsecerden dusundugun yonde pozisyon almak icin karar verirsin.

Umarim anlatabilmisimdir. Varant vade sonu geldikce oynakligi artan bi yatirim araci ( diyolar) dir. Aslinda kullanim amaci bi nevi parani sigortalamak. Yani atiyorum elinde yüklü thy hissesi var. Aldigin fiyat 8.08 dersenki kardesim benim param erimesin düşerse param eksilmesin hemen thy düşüş varanti alirsinki hisse duserse varantin yukselsin. Yukselttigin varant kaybini karsilasin aldigin parayla maliyet dusur. Yada 7den aldin thy yi sattin sekizden ama icine kurt düştü dedinki yine gider bu 7 den alip karla sattigin thy den aldigin karin sana zarari olamayacak riske girmeyecek alim vatantina girerek parani katlayabilursin.

Heee dersenki sen oylemi yapiyosun. Yok vallah oyle kullanmiyom yada burda oyle kullanan varmi bilmiyom. Bu varant cok büyük risk iyice arastirip sizi batirmyacak riskte oynamanizi (eger buna karar verdiyseniz tabi) oneririm. Hirs kötü bu varantta. Bi anda cuvalla para kaldirip donunuzun lastigine kadarda kaybedebilirsiniz. Temaşa yapiyorum. Öyle riskli bi meret.

Yardimci olabildysem ne mutlu. InşaAllah olabilmisimdir.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/211 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •