Sayfa 38/127 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 1010 madde; 297 - 304 arası.

Konu: SMRTG - Smart Güneş Enerjisi Tek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by Kayalp Yazıyı Oku
    Mark Mobius şirketin Kavacık'taki merkezini ziyaret etmiş. Uluslararası büyüklükte bir fonun sahibi. Bu tarz adamların dakikası bile kıymetlidir. Herkes kendisine göre yorumlasın bu ziyareti
    Günaydın bu haberin link yada detay bilgisi var mı ?
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Günaydın bu haberin link yada detay bilgisi var mı ?
    LinkedIn de çıkmış.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by paulauster-34 Yazıyı Oku
    LinkedIn de çıkmış.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok doğru linkedinde takip ediyorum şirketi gözden kaçmış baya patronlarla sırıtarak poz vermişler güzel bir haber mi gelecek bakalım bundan sonra yabancı takası artışına daha önem vermek lazım
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4. Şirketimizin İzmir ilinde yapılacak olan 2.048 MW/Yıl kapasiteli fotovoltaik güneş paneli üretim tesisi yatırımı ile ilgili T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğu teşvik başvurumuz Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı verilmesi kapsamına alınarak 15.10.2022 tarih ve 31984 sayılı T.C. Resmi Gazete'de yayınlanan 6211 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kabul edilmiştir.

Teşviğe konu öngöürlen sabit yatırım tutarı 7.627.000.000 TL olup, yatırımın yararlanacağı teşvik unsurları aşağıdaki gibidir.

a) Gümrük Vergisi Muafiyeti,

b) KDV İstisnası,

c) KDV İadesi,

ç) Vergi İndirimi (vergi indirim oranı : %100, yatırıma katkı oranı: %80, yatırıma katkı tutarının yatırım döneminde kullanılabilecek oranı : %100),

d) Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği (azami tutar sınırı olmaksızın 10 yıl),

e) Nitelikli Personel Desteği (azami 120.000.000 TL),

f) Enerji Desteği (işletmeye geçiş tarihinden itibaren 10 yıla kadar 100.000.000 TL'yi aşmamamak üzere enerji tüketim harcamalarının %50'si),

g)Yatırım yeri tahsisi

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

5. Haber tavandan açılmasını sağladı. Gün içi kilitli kalır mı???

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Bende bu sebeplerden aldığım kadar aldım 70k kadar çıktım
     Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    100 fk 20 pd cok daha ucuz sirketler var yaziktir fiyatlamis zaten herseyi
    Ben tam deliyim
    ytd deli saçmasıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    BU şirketin halka arz olduğu günlerde burada şu yorumu yapmıştım tavan tavan gitmesi gereken hisse acı çektiriyor 7 8 ay gecikmeli de olsa oluyor olacak olanlar elimde o gün ki kadar var mı yok ama olsun harekete katılıp üç beğ kuruş aldık uzun vadeye ayırdır kalan kalsın 3 5 15 yıl

8. Not edin bir yere
    Vesbe, bantaş sekfk tekfen avod

Sayfa 38/127 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •