Sayfa 38/157 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1256 madde; 297 - 304 arası.

Konu: ASYAB - Asya Katılım Bankası A.Ş.

Son başvuru tarihi ne zaman dış arkadaşlar...

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

11 Ocak her halde

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    merhaba Tolstoyforever aracı kurumdan hisse adetini ve maliyetini gösteren belgeyi tastikli bir şekilde alıp vakıfbankın harç hesabı var orayada 51.70 krş yatırıyorsun. tabi kapsamlı bir dilekçe ile mür. yapıyorsun
    harç hesabı.bana verilen hesap TR75 0001 5001 5800 7299 4428 83
    Teşekkür ederim 👍 iyi akşamlar

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

callcenter@bankasya.com.tr bu adrese soru sordum şimdi.nasıl,ne yapmam gerekir diye.bakalım nasıl cevap gelecek....

5. Arkadaşlar ben sakarya dan başvuru yapacam bu dilekçe örneğinde 1.iflas müdürlüğüne istanbul yazıyor bizde aynı şekildemi yazacaz bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi. Birde ekine alacağı ispat olarak ne koymamız gerekiyor?

6. Biz önce T msf hukuk işleri daire Başkanlığı ile görüştüm. Hisse senedi sahiplerinin İcra dairesine başvurusu için gereksiz bir şey dediler

SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bizim ortak olduğumuzu ortakların alacaklı olmadığını ödemelerde herhangi bir avantaj saglamayacagini, yanlışlıkla bir ödeme yapıldıktan sonra bile geri alınacağını. ....

8.  Alıntı Originally Posted by nadim Yazıyı Oku
    Bizim ortak olduğumuzu ortakların alacaklı olmadığını ödemelerde herhangi bir avantaj saglamayacagini, yanlışlıkla bir ödeme yapıldıktan sonra bile geri alınacağını. ....

henüz başvuru yapmadım. başvuru yapmayalım mı yani. tmsf hukuk işleri bi açıklama yapsa da bu belirsizlik bitse deseydiniz.

Sayfa 38/157 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •