Sayfa 38/131 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 1043 madde; 297 - 304 arası.

Konu: DIRIT - Diriteks Diriliş Tekstil

1. Sağdan soldan oynarken 3.20 lerden alabileceğim dobur şimdi 4.39 olmuş yani treni kaçırmışm

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bafrali55 Yazıyı Oku
    biraz sonra sattığımı tekrar yazarım 2 kez sattığım rakamları yazdım lafın bana benim profile bakmışsın özgyo da 5 bin kar yaptım bundada 3 bin bereket versin ;) Elinde kağıt yoksa da sus deniz Volume yapma
    yapabilene helal olsun

3. Bu Bremen mızıkacılarıdan da şansım tutmuyor sabah 1:44 ortalama ile aldım ben sattıktan sonra bir 62 ileri gördü öğleden sonra

4.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bu Bremen mızıkacılarıdan da şansım tutmuyor sabah 1:44 ortalama ile aldım ben sattıktan sonra bir 62 ileri gördü öğleden sonra

Brmen de yabancı 1,09 dan sattığın zaman girmen lazımdı 1,06 iken girilebilirdi.ama kaçtı tren

5. Dgklb 1,92 kaçırdım info 1,1 kaçırdım avgyo 2,8 den alabilirdim onu da kaçırdım nasip

6. Cuma günü: 2.42 yi gören hisse ne oldu da bugün 1:46 lara kadar düştü

7. kaçanlara bakmayın arkadaşlar herkesin sattıktan sonra uçan hissesi vardır
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

8.  Alıntı Originally Posted by bafrali55 Yazıyı Oku
    Brmen de yabancı 1,09 dan sattığın zaman girmen lazımdı 1,06 iken girilebilirdi.ama kaçtı tren
    1.12'den 11.000 lot almıştım 1.11'den zor sattım sonra 1.07'ye kadar düştü oradan cuma günü 1.28 tavandan kapatmıştı ve sonrası malum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 38/131 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •