Sayfa 380/437 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by katharsis_ Yazıyı Oku
    Bu haber hiçbir etki yapmaz... Aşağıda 2013 yılından bir haber var... O tarihli hisse hareketleri de pek iç açıcı değil ne yazıkki...

https://www.google.com/url?sa=t&sour...q0PBl0XQjFiobd

yatırım danışmanı değilim dolayısı ile yazdıklarım yanlızca şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
    Elbet bir gün bizim de ciceklerimiz açacak paydaş . Ya bu [emoji891] ya bu [emoji266] kısmetimizde ne varsa artık [emoji846]

Benim tercihim dört yapraklı..

ucuyormu, kaçıyormu,zıplıyormu pek çözemedim.. ama benim radarımda tekrar bir cisim göründü.. daha önce gerçekleştirdiği 2 feyk sıçrama için yazdığım destek ve dirençler geçerli.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

bu gün ekran başında değildim.. palaya kızdım, beni 3.07 3.10 mal sahıbı yaparken bu gün 3.03 mal vermiş, sonrada dönüp 3.13 kapamış.. madem döndün 15 kapansana.. yinede bu havada artı kapaması oldukça olumlu.. aslında artık günlükleri bir kenara bırakıp haftalıkta 3.19 ve üzeri kapanışları aramak lazım.. uzun süre yatay gittiği için her yer diz boyu direnç.. 3.21 dahil.. bu gün 2 indikatörde olumlu sinyal vermiş.. içimden '' bir cisim yaklaşıyor'' demek geliyor..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Benim tercihim dört yapraklı..

ucuyormu, kaçıyormu,zıplıyormu pek çözemedim.. ama benim radarımda tekrar bir cisim göründü.. daha önce gerçekleştirdiği 2 feyk sıçrama için yazdığım destek ve dirençler geçerli.. iyi çalışmalar..

abi BURSA bizim kaderimizdir ))))))))))))))))))))))))

Svg basralı merhaba, pengd ekranda..ancak radarda bir cisim yok.. forma grafık atarım..

6. KAP: [AKSEN ALARK ARCLK ARDYZ ARENA BERA CCOLA CLEBI DOCO ECZYT EGEEN EGGUB ENJSA GUBRF IHLGM IPEKE KAREL KARSN KCHOL KONYA OTKAR PETUN SASA SELEC SKBNK SOKM TMSN TSKB VERUS ZOREN ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BIST Pay Endeksleri

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/894142
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...768615b5b92f4c

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...768615b5d12f4d

BIST Pay Endeksleri 2020-12-21
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı
    Pay Endeksleri Temel Kuralları'nın 8.2. maddesine istinaden
    Borsa Genel Müdürlüğü'nce; BIST 100, BIST 50, BIST 30, BIST Likit Banka ve BIST
    Banka Dışı Likit 10 endekslerinde 2021 yılı birinci üç
    aylık dönemi için (01.01.2021-31.03.2021) ekli tabloda
    yer alan değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    duyumlar eğer doğruysa...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

''Ağam bizimle eyleniy..''

tam bır zulüm tahtası oldu..haftalıklardaki 3.19 direncini kendi payıma daha da güvenilir olması açısından 3.22 ve üzerine yükseltiyorum..bir senet 23 hafta 1 defa al vermez mı yaaaa.. malsız çulsuz izlemeye devam.. beyaz mendil cepte.. giderse arkasından sallarız... sıkıldım..

Sayfa 380/437 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •