Sayfa 381/692 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Sn tahminci emin olun aklıma şu gelmişti,yahu bunlar elimizde son ev kaldı ayağına sadece bir ev kalmış gibi gösterip o satılır satılmaz ikincisini mi satışa koyuyorlar acaba dedim.Sonra aklım yatmadı çünkü kadına baya alıcı gibi konuştum acaba üst katlarda yok mu ben zemin sevmem falan dedim kadın şirketin elinde kalmadı ama sattıklarımızdan satanlar oluyor onlardan bulabilirsiniz falan deyince ben evleri sattıklarına ikna oldum da bu iş bitsin o ben kadını gene ararım konuyu sorarım sn tahminci,olayın peşindeyim,artık uzun vadeli yatırımcıyız malum)))))))))

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    En son mayın döşeniyor diyordu.. mayın mı döşüyor mayına mı bastı tam anlaşılmadı.. Sn. GP tedbirlidir mayına basmaz
    Bazen mayın taramada kaçaklar oluyor)
    İkinci turu deniyorum bakalım

3. Ulen bari yönteminizi değiştirin..Hangi kanaldan haberleşiyorsanız biraz daha farklı kurgulayın oyununuzu. Telegrammıdır, whatsapp mıdır nedir, biraz aksiyon biraz aksiyon

4. Yıllar önce çalışırken grubumuzun bir şirketi borsadaydı. Bizim ceo ya patron bir sistem kurdurdu bilgisayarına o da gelen telefona göre alıp satıp hisseyi hareketlendiriyordu. Ben de kulak misafiri olduğum için bende gireyim al dediklerinde satayım sat dediklerinde alayım dedim ama halka açık şirket ky larını düdükleyen patron kimbilir kendi adamlarına bile güvenmiyordur dedim ve vazgeçtim. Sonra ne mi oldu. Ceo tam 15 yıl bizde çalıştı. Otelciyiz ikimizde, adam 15.000 Mark maaş alıyordu net. parayı borsaya gömdü, alkol borsa derken işinden de oldu. Şimdi emekli öğretmen, yaşıyor mu bilemiyorum. Patron ise Türkiyenin en büyüklerinden olabilecekken, sadece ky yı değil kardeşlerini de denk getirmeye çalıştığı için, ayrıldılar ve yine çok büyükler ama karakterleri hala büyümedi. Bazen büyük işadamı vs diyoruz ya.. Aslında parayı ellerinden çekeceksin, bir bakkal dükkanı işletemezler karakterleriyle Neden anlattım derseniz, Kilere girerken de ne çeşit bir hissede olduğumu ve sahiplerinin nasıl karakterde olduklarını bildiğim içindir. Bunlar doymazlar, hep daha isterler bu nedenle bir süre sonra oyunları tutsa bile başka bir yönteme geçerler, önemli olan o zaman sizinde oyunun içinde olmanızdır. farkı siz oyunu bilmezsiniz onlar oyunu kurarlar. Ya nasip dersiniz, benim durumum da bu şekilde

5. Güzel bir özet olmuş.. RUHU AÇ OLAN İNSANIN KARNI DOYMAZ..
    Peki bizim ruhumuz tok mu aç mı?
    Daha çok kazanma şansı var gibi görünürken..
    Bu kadarı bana yeter diyip bırakabiliyor muyuz?
    Cevap evetse.. borsada para kazanmamak için sebep yok.
    Ben böyle kazanmaya başladım, hırsımı törpüleyerek..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

6. Bi hayli hafifledim mi ne

7. Evet maya tuttu gibi 0.94 ten yerine koyduğum hisseler yeniden kar yazmaya başladılar, yine aç gözlü olmayacağım.. çıkacağım yer belli.. direnç noktası..
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Güzel bir özet olmuş.. RUHU AÇ OLAN İNSANIN KARNI DOYMAZ..
    Peki bizim ruhumuz tok mu aç mı?
    Daha çok kazanma şansı var gibi görünürken..
    Bu kadarı bana yeter diyip bırakabiliyor muyuz?
    Cevap evetse.. borsada para kazanmamak için sebep yok.
    Ben böyle kazanmaya başladım, hırsımı törpüleyerek..
    bende başladım bendeee

Sayfa 381/692 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •