Sayfa 381/614 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Düşmek için endeksi bekliyor. 3.20 lere giderse tekrar şaşırmam. Ama uzun vadede bekletsin yapacak bişey yok.
    Üstad ne 2.50 ler 2.60 lar atlattık satmadık imar uygulaması sonucunu görmeden satacak göz varmi
    Bugun xxx hisse tarihi zirvesinde olmasına rağmen 75bin m2 arsasına imar cıkacak haberine yuzde 9 kapattı bizdeki spek saglamcı projeyi gormek istiyor

2.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Üstad ne 2.50 ler 2.60 lar atlattık satmadık imar uygulaması sonucunu görmeden satacak göz varmi
    Bugun xxx hisse tarihi zirvesinde olmasına rağmen 75bin m2 arsasına imar cıkacak haberine yuzde 9 kapattı bizdeki spek saglamcı projeyi gormek istiyor
    İmajı kötü bir hissenin ederi bu oluyor işte. Ama olsun patron takım elbiseli, güler yüzlü. Hoş adam (!)

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    İmajı kötü bir hissenin ederi bu oluyor işte. Ama olsun patron takım elbiseli, güler yüzlü. Hoş adam (!)
    Üstad kusura bakma bayanmıydınız farketmeden kaba konustuysak af ola.' Hoş adam 'lafınızdan yakaladım

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Üstad kusura bakma bayanmıydınız farketmeden kaba konustuysak af ola.' Hoş adam 'lafınızdan yakaladım
    Yok başkası adına konuştum sen muhabbeti bilmiyon

5. Ustad bu g.k sorması ayıp niye rahatsız etti okuyorum sizi öncesinden sonrasına kadar karşı çıktınız.kötümü oldu o günden beri boğa ya girdik üzmedi .

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Ustad bu g.k sorması ayıp niye rahatsız etti okuyorum sizi öncesinden sonrasına kadar karşı çıktınız.kötümü oldu o günden beri boğa ya girdik üzmedi .
    Boğayla gk nın hiç alakası yok. Aylarca patrona sallayan sahısların gk sonrası kulak memesi kıvamındaki yorumları kısaca kandırılmaları canımı sıktı. Bak iyi niyetle 2 yüzlülükleri demiyorum. Kandılırıldılar en iyi ihtimalle. Çünkü sermaye sahipleri alt kesimi eğlemeyi çok iy bilirler. Ben feriştahlarının ciğerini bildiğimden bu olay canımı sıkmıştı. Sonra bir de inkar etti arkadaş yıllarca patrona sallamıyormuş gibi. Üstüne bir de Sandı ki o 5 paralık toplantının sonucunu merak ediyoruz ))) neyse ben cevap hakkı doğmasın ortalık boş muhabbete gark olmasın diye yazmıyordum sordun kötü oldu bak yine. Neyse konuyu kapatıyorym…

7. Memmed çingenesi arsayi satmaktan vazgeçmiş
    Aile kabristani yapip altina yatacakmis.. Mezarlik girisine de
    Diriyken ky nasil s2lir gosterdim
    Ölünce se ky nasil s2lir gosterdim
    Yedirmedim yedirmedim
    Ven Çingene memmedim
    yazivercek gali
    iki yil oldu.bu hissede Allah sürüm sürüm süründursun
    ger kuruşu ilaç parasi yapasin
    once sevdiklerin icin
    sonra kendin icin
    ölmek icin her gun yalvararak dua edesinde
    ölemiyesin

8. İyi niyetle paylaşımlar yapılıyor kulak memesi kıvamında, yapmayalım diyorum ama illa t.şş.k altı kararması kıvamında mutlaka 2-3 kişi çıkıp moral bozmak için yorum yapıyor..
    Alt kesimmiş, ezmek istwmiyorum ama şirkete söyleyin 330 mio ya pendiği, dur artırıyorum, 400 mioya vereceklerse cuma sabahı tapuda buluşalım..
    Muhatap olduğumuz tiplere bak..
    Ben buraya yazmamak için uğraşıyorum ama yine de cevap verme ihtiyacı doğuruyorsunuz..

Sayfa 381/614 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •