Ustad bu g.k sorması ayıp niye rahatsız etti okuyorum sizi öncesinden sonrasına kadar karşı çıktınız.kötümü oldu o günden beri boğa ya girdik üzmedi .
Boğayla gk nın hiç alakası yok. Aylarca patrona sallayan sahısların gk sonrası kulak memesi kıvamındaki yorumları kısaca kandırılmaları canımı sıktı. Bak iyi niyetle 2 yüzlülükleri demiyorum. Kandılırıldılar en iyi ihtimalle. Çünkü sermaye sahipleri alt kesimi eğlemeyi çok iy bilirler. Ben feriştahlarının ciğerini bildiğimden bu olay canımı sıkmıştı. Sonra bir de inkar etti arkadaş yıllarca patrona sallamıyormuş gibi. Üstüne bir de Sandı ki o 5 paralık toplantının sonucunu merak ediyoruz))) neyse ben cevap hakkı doğmasın ortalık boş muhabbete gark olmasın diye yazmıyordum sordun kötü oldu bak yine. Neyse konuyu kapatıyorym…
Memmed çingenesi arsayi satmaktan vazgeçmiş
Aile kabristani yapip altina yatacakmis.. Mezarlik girisine de
Diriyken ky nasil s2lir gosterdim
Ölünce se ky nasil s2lir gosterdim
Yedirmedim yedirmedim
Ven Çingene memmedim
yazivercek gali
iki yil oldu.bu hissede Allah sürüm sürüm süründursun
ger kuruşu ilaç parasi yapasin
once sevdiklerin icin
sonra kendin icin
ölmek icin her gun yalvararak dua edesinde
ölemiyesin
İyi niyetle paylaşımlar yapılıyor kulak memesi kıvamında, yapmayalım diyorum ama illa t.şş.k altı kararması kıvamında mutlaka 2-3 kişi çıkıp moral bozmak için yorum yapıyor..
Alt kesimmiş, ezmek istwmiyorum ama şirkete söyleyin 330 mio ya pendiği, dur artırıyorum, 400 mioya vereceklerse cuma sabahı tapuda buluşalım..
Muhatap olduğumuz tiplere bak..
Ben buraya yazmamak için uğraşıyorum ama yine de cevap verme ihtiyacı doğuruyorsunuz..
Yer İmleri