Tarih?
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih?
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli kabul olması durumunda iki secenek var doğrudur.bazı yasadığım bedellilerde rüchanlardan bile para kazndığım olmustur.neticede orasıda bir pazar yukselir düsebilir. hesabınızda avtur r olarak gözükür bölündüğü zaman avtur e lerden ayrı olarak.avtur e kadar avtur r olur elinizde bölününce.y.t.d.
Galip iktidarın adamı bence SPK dan onayı alır bir şekilde ama hisseyi nerelere kadar indirir kestiremiyorum. Genelde bu hisse 2 altına inmeden rahat edemiyor ve 5-6 ay sürünüyor. 8.49 en yüksek gördüğü yer. 7-8 tl maliyetli olan varmıdır bu hissede bilemem ama milletin maliyeti genelde 3-4 tl civarı. 3 üstüne kolay değil sanki.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
avtur r rüçhan demek spk onayı alıp bölündükten sonra hesaba gececek olan lotlar 15 gün rüchan pazarında satılmazsa o kadar nakit hesapta bulundurulur.rüçhan pazarı kapandığında r ler e ye dönüşür.tabiki bunlar 2-3 aylık bir sürecte olacak işler şimdinin konusu değil ben sadece bilgilendirme yaptım bedellinin ne sekilde olacagına dair.y.t.d
Adam 8 tl. Den lot almış. Kalkacak 1 tl. Lık lotu mu almayacak. Kimsenin kafasını karıştırmayın. Yazık bu ramazan ayı.. tilki vaaz vermeye başladığında gözünüz tavuklarda olsun !
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap'a düşen 2. birleşme konulu haberin olumlu etkisi olur diye düsünüyorum. Ytd
Yer İmleri