Sayfa 381/682 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bence bu hisselerin ve bacısı olan avgyo nun daha önceki bedelli sermaye artırımı nı inceleyin bölünmeden önce ve bölündükten sonra ki durumları

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tarih?

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    10000 lota 10.000 tl ödeyeceksin 10.000 lotun olur sana 20.000 lot olur. bu fiyattan yani 2.32 den bölündüğünü farz edersek 1.66 olur güncel fiyatı. Sonuç sağlamasını yapalım 10000 lotun maliyeti 23200 + 10000 (bedelli parası) 33200 TL toplam maliyetin 20000 lot x 1.66 =33200

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Teşekkürler sayin cinar33
    Benim anladigm da ortalama deger odenen nakitle birlikte 1.62 takabul ediyor hisse nefes almis oluyor

Millet galeyana gelip malini vermez ise sikinti yok bence ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    iki secenek mi var ya ruchan bedelini saticaksin nakit olarak hesabin gececek yavrular

Ya da ikinci secenek 1 tl bedelden elindeki lot kadar alicaksin
    bedelli kabul olması durumunda iki secenek var doğrudur.bazı yasadığım bedellilerde rüchanlardan bile para kazndığım olmustur.neticede orasıda bir pazar yukselir düsebilir. hesabınızda avtur r olarak gözükür bölündüğü zaman avtur e lerden ayrı olarak.avtur e kadar avtur r olur elinizde bölününce.y.t.d.

4. Galip iktidarın adamı bence SPK dan onayı alır bir şekilde ama hisseyi nerelere kadar indirir kestiremiyorum. Genelde bu hisse 2 altına inmeden rahat edemiyor ve 5-6 ay sürünüyor. 8.49 en yüksek gördüğü yer. 7-8 tl maliyetli olan varmıdır bu hissede bilemem ama milletin maliyeti genelde 3-4 tl civarı. 3 üstüne kolay değil sanki.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    bedelli kabul olması durumunda iki secenek var doğrudur.bazı yasadığım bedellilerde rüchanlardan bile para kazndığım olmustur.neticede orasıda bir pazar yukselir düsebilir. hesabınızda avtur r olarak gözükür bölündüğü zaman avtur e lerden ayrı olarak.avtur e kadar avtur r olur elinizde bölününce.y.t.d.
    avtur e
    Avtur r ne oluyor. R ruchan

6.  Alıntı Originally Posted by Teknikbazenisler Yazıyı Oku
    avtur e
    Avtur r ne oluyor. R ruchan
    avtur r rüçhan demek spk onayı alıp bölündükten sonra hesaba gececek olan lotlar 15 gün rüchan pazarında satılmazsa o kadar nakit hesapta bulundurulur.rüçhan pazarı kapandığında r ler e ye dönüşür.tabiki bunlar 2-3 aylık bir sürecte olacak işler şimdinin konusu değil ben sadece bilgilendirme yaptım bedellinin ne sekilde olacagına dair.y.t.d

7. Adam 8 tl. Den lot almış. Kalkacak 1 tl. Lık lotu mu almayacak. Kimsenin kafasını karıştırmayın. Yazık bu ramazan ayı.. tilki vaaz vermeye başladığında gözünüz tavuklarda olsun !

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kap'a düşen 2. birleşme konulu haberin olumlu etkisi olur diye düsünüyorum. Ytd

Sayfa 381/682 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •