Takaslara bakıyorsun finans almış diğer kurumlarda fazla yok ve hisse al sat ile tavana yapışmış yarın bu satışları karşılayan kurum kim olacak ve nerde karşılayacak yada finans devammı edecek hisse el değiştirerek giderse iyidir
Birde metro sessiz duruyor ins yarında sessiz kalır
Bilenlere bir soru metro 0.71 e kadar hisse satışı yaptı neden 1 tl den satmak varken oralardan sattı kalan malı satacakmı yoksa satmazmı
Bu hissede ne dümenler dönüyor galiple özderici savaş mı yapıyor yoksa anlaşmalı hareketlermi bunların cevabını bizler bilemeyiz,yarın gün sonu kapanışa bakmak gerek tavan tavan gider 3 olur 5 olur yorumları beni bağlamaz ben yarında tavan olurmu yoksa ele verirmi orasını düşünüyorum bu tip hisselerde düşerken 30 kuruş konuşulur,çıkarken kimse 5-10 kademe yukarıyı konuşmaz iki üç katını konuşur spek hisseyi bastımı gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırsınız diyen arkadaşın yorumuna çok gülmüştüm gerçekten öyle olur
Alana satana karışmam herkes kendi iradesini kullansın çıkarsada çakılırsada kimse kimseyi suçlamak zorunda kalmasın
Hissede olan arkadaşlar bizi yarın zor bir gün bekliyor iş icabı fazla ilgilenemiycem kısmetten ötesi yoktur bakalım nolacak
Hayırlı geceler
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri