Pazar gece 6.07'den %5, Pazartesi sabah 6.08'den %20, Salı sabah 6.22'den %10 dolara girdim. 6.30 6.40 görürse %10 satmak niyetim. 6 altına inerse %25 daha almak niyetim.
Odeabank'ta makas 2-3 kuruş diye biraz para aktarmıştım. Dövize günlük 50.000 TL alım 50.000 TL satım limiti koymuşlar. MT ile görüştüm genel müdürlükle görüşüp sorayım ama volatiliteden dolayı sınırlama getirdiler dedi. GM izin verirse talimat imzalayacakmışız yükselteceklermiş bakalım ne olacak.
Nef`in patronunun döviz isyanı
Nef`in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündem oldu.
Timur'un videodaki sözleri şöyle:
``Candaş ol yandaş ol ne olursan ol, ama bu memleket bizim ve memleketimizi bile bile batırmaya çalışıyoruz. Siyasiler hata yapmıştır, ötekiler öyle yapmıştır... Herkes kendisini ilgilendirir. Biz böyle zor zamanlarda sahip çıkmalıyız. Döviz yükseliyor, işte sevinenler bile oluyor. Hatasının bedelini herkes öder arkadaşlar, önemli olan böyle durumda memleketine sahip çıkmak, hepinizden ricam sahip çıkın memleketinize...``
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-isyani/209511
Kıç deliği kadar betonları oraya buraya dikip milyonları cebe indirirken , ülkeyi beton çöplüğüne çevirirken ve üstelik bu işleri elin DOLARIYLA yaparkende bağırsaydın, bu iş böyle olmaz ülke hepimizin ülkesi buna dur diyelim deseydin şimdi sana belki empati yapar adam sahiden vatan millet sevdalısı derdik lakin kıçın sıkışınca mı aklına bu memleket hepimizin memleketi diye bağırmak geliyor ! Yürrü anca gidersin, evet Dolar çıkacak ve senin gibi betoncular batacak naş naş. Sizler yok olmadan, yani BETERİ görmeden ne Dolarda artış durur nede millet yeter deyip ülkeyi bu hale getirenlerden hesap sorar. Nef beklentilerim dahilinde yoluna devam ediyor en son bilmem ne ödülü aldık Türkiyenin en güvenli beton şirketi seçildik diye sms göndermişti üstelik ret listemde oldukları halde. Bu can hığraş haykırışlar hayra alamet değil hadi bakalım...
Yer İmleri