Sayfa 382/467 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Kavuşmamıza az kaldı

https://www.youtube.com/watch?v=Go-jJlGd1so

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Kavuşmamıza az kaldı

https://www.youtube.com/watch?v=Go-jJlGd1so

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Babacığım hangi maça geliyorsun hayırdır...Zeki mürende bizi görecekmi....😉🤣🤣

3. 3.70 saglam bi dirence benziyo.bakalim yarin ne yapacak.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim, zar zor toparlanabildim.

Aylardır ne forum ne borsa bakamadım, kendimi toplayınca gördüm ki bu lanet şirket birazcıkta olsa hareket etmiş, hani derler ya insanı öldürene kadar, bu hisse beni öldürecek 12 senedir hayatımı kararttı, bıktırana kadar değil öldürene kadar. Bilmiyorum ben görebilir miyim ama bir gün gidecek 5 dolarlara ben biliyorum. Çocuğuma miras mı kalır tedavi masrafı için harcarlar mı bilmiyorum ama gideceksin, ulan Allah'nızdan bulun ömrümü yediniz ecnebi hainleri !

Burada eskilerden kim kaldı bilmiyorum, herkese selam olsun, inşallah kazanmışınızdır, burada kimsenin 6-7tllerden önce kara geçmesi mümkün değildi, yani eskilerin öyleydi ama inşallah memnunsunuzdur, hepinize selamlar, Allah hepinize iyilikler versin.
    Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Çok ağır bir rahatsızlık geçirdim, zar zor toparlanabildim.

Aylardır ne forum ne borsa bakamadım, kendimi toplayınca gördüm ki bu lanet şirket birazcıkta olsa hareket etmiş, hani derler ya insanı öldürene kadar, bu hisse beni öldürecek 12 senedir hayatımı kararttı, bıktırana kadar değil öldürene kadar. Bilmiyorum ben görebilir miyim ama bir gün gidecek 5 dolarlara ben biliyorum. Çocuğuma miras mı kalır tedavi masrafı için harcarlar mı bilmiyorum ama gideceksin, ulan Allah'nızdan bulun ömrümü yediniz ecnebi hainleri !

Burada eskilerden kim kaldı bilmiyorum, herkese selam olsun, inşallah kazanmışınızdır, burada kimsenin 6-7tllerden önce kara geçmesi mümkün değildi, yani eskilerin öyleydi ama inşallah memnunsunuzdur, hepinize selamlar, Allah hepinize iyilikler versin.
    Cok gecmis olsun ordinary.Alla sifalar versin.Ben de 10 yillik tire yatirimcisiyim.bu tire yuzunden ne kagitlar kacirdik.tirezede olduk resmen.1 dolara gelirse reel bazda paramizi korumus oluruz.oraya da gelecek gibi duruyor.Aman nazar degmesin.Herkese bol sans.YTD.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    3,6-3,54 önemli seviyeler olup sizinle aynı görüşte değilim düşüş bile o kadar hacimsizki bence hisse dinlenmeye çekilmiş sindiriyor buraları bu hisse yaklaşık 8 yıldır sürünmüş çıkışı bile çok kolay olmuş 2 günde çıkarmış hemen hemen buralara piyasadi lot o kadar az ki istediği yere götürür
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    piyasada 200 milyon lot var bunun bunun yüzde 73.74 deutche de 5.86 işte 3.41 garantide 3.20 ak ta 2,61 yapıkredide yani yüzde 88.82 idi kurumlarda geriye kalan 2.236 000 lot var yani 7 milyonu olan adam lot isterse piyasada lot kalmaz
    eğleniyormuyuz gençlik 3,54 ten kopuş şekli
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    3,6-3,54 önemli seviyeler olup sizinle aynı görüşte değilim düşüş bile o kadar hacimsizki bence hisse dinlenmeye çekilmiş sindiriyor buraları bu hisse yaklaşık 8 yıldır sürünmüş çıkışı bile çok kolay olmuş 2 günde çıkarmış hemen hemen buralara piyasadi lot o kadar az ki istediği yere götürür
    önümüzdeki tek engel 3.84 sonrası 4.30 kadar rampa aşağı 3,63 en azından deste olmalı
    3,84 ten kopuş şekli geldik 4,30 işte burda takılabilir
    ytd deli saçmasıdır

3,84 ten kopuş şekli geldik 4,30 işte burda takılabilir
    Eğleniyoruz yes tahtacı toplaya toplaya bitiremedi...😉

Sayfa 382/467 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz