Sayfa 382/610 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Ayrı şirket, evet. Ecyap genel müdürü 2021 yılı için 430 milyon Avro gibi bit rakama işaret etmisti. Vitra Karo ise bildiğim kadarıyla 200 milyon Euro civarı yapıyor. Iso 500 rakamları içinde de vardı.. Yurtdışında her biri 15-20 milyon Euro proje maliyetli 11 kadar firma var. Bunların cirosunu da bilmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Vitra Karo ayrı bir şirket diye biliyorum.
    Elbette ayrı bir şirket. Karo üretiyor. Hem yurt içi hem de Almanya'da.Ecyap ise klozet, lavabo, türü şeyler üretiyor ve Artemaya da sahip. Artema musluk duş vs. üretiyor. Ecyap ayrıca Burgbad Almanya ya sahip. Banyo mobilyası üretiyor. Ecyap gene Gebze'de küvet üretiyor.

3. Ekom , yasal vs yedek akçeler ayrıldıktan sonra 32.551.502TL kar etmiş , tamamını da dağıtıyor.

Dış ticaret firmasına %? komisyon ödüyorlardır?

Ana firmaların ;takribi , ihracattan gelen karı bulunabilir.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Aslında Karo yalnızca Almanya'da 100 milyon euroluk yatırımı yapmıştı 15 yıl önce. Villeroy boch. Tahminen söylüyorum. Sırf yeni teknoloji yatırımı 50 milyon euroydu. O ufak tefek yatırımlar Rusya'ya yapıldı.

Ecyap aynı dönemde burgbad ı 90 milyon euroya aldı. Ne kadar ek yatırım yaptı bilmiyorum.

5. Karın bir kısmı Ekom'da, bir kısmı hammadde sağlayıcısı Esan vb şirketlerde tutuluyor olabilir..Yine de ucunu bulabilmiş değiliz..

6. Bunların açıkladıkları bilgilerle, açık bir tablo oluşturulamaz. Özellikle bulanık ve müphem bırakılıyor. Adamlar ipucu vermek istemiyor. O şirketlerin hepsine ilaç Holdinge ortalığı oranında ortak olduğu için KY ya umut vermek istemiyorlar.

7. Toplulukta 12 bin kişi çalışıyorsa bu rakamın yarısı yapı sektörü altındaki şirketlerde çalışıyor ( Esan haric). Bu kadar büyük bir operasyonun yılda 10-20 milyon net kar ürettiğine ve bu performansın yıllar itibarıyla değişmediğine inanmak güç. Bezginin yazdığı gibi hela manyağı, küvet delisi, karo aşığı filan olmaları lazım.

8. Ege seramik 100 milyon euro civarı mal satıyor. Vergi sonrası % 25 net kar ediyor. Bu yıllardır böyle. Bu adamlar uzayda mı yaşıyor.

Sayfa 382/610 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •