Sacro Hocam,
Simdi size ters gelebilir ama, ben bu tur geyiklere pek inandiramadim kendimi. Yukarida arkadasin yazdigi gibi;
yani 3.31'den donerse kagit saglam, iki kademe altina inmisse sat sinyali veriyor, ne is? Koskoca demir celik fabrikasinin butun karizmasi 2 kurusluk fiyat araligina mi bagli yani?

Ayni sekilde alim sinyalinin de ZINK diye bir rakami kirdiginda gelmedigini dusunuyorum. Adam mesaj atiyor, falan hisse AL verdi diye. Nasil yani? Kagidin 30 yillik grafik formasyonu icerisinde butun hersey,1 kurusluk tek bir kademeye mi baglanmis?
Cok buyuk hacimlerle ve cok saglam (asagi yada yukari) kirilimlar haricinde, bana cok komik geliyor; Al verdi, sat verdi geyikleri. Acarsin grafigi onune, 3-5 seans takip edersin. Rakamlara, hacme, takasa vs ye bakarsin. Azcok da bilancosunu okuyabiliyorsan, uygun bir zemin kollar alir beklersin....
Bence seans icerisindeki anlik "al verdi", "sat verdi", "destek-direnc" vs geyikleri tamamen KHY lari avlamak icin kurulan teknik tuzaktan ibarettir,
cogu fasa fisodur.
Araci kurumdan bana rapor geliyor; XZY sirketi su fiyattan al. Bu lavuk, muhtemelen once kendisi aliyor ve ese dosta aldiriyor. Ondan sonra da piyasaya ve email listesine gonderiyor onerileri.....Acip bakiyorum, ben bakincaya kadar zaten 2% gitmis. Sonra SAT veya STOP Loss geldiginde de, illa ki asagilardan donuyor her defasinda, ahaliye mali sattirdiktan sonra....ne hikmetse artik...

Arkadaslar, akilli olun, paraniza sahip cikin...
Vesselam....
Ver mehteri Haci.....

Yer İmleri