Sayfa 382/1200 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. benim de sorunum şu ; portföyde 3.kağıt tutamıyorum. çoğu zaman 2 kağıt. belki arada bazen 3.oluyor. yanlış hatta çok yanlış ama napim ; batıyo 3. kağıt olunca. illa satmam lazım onu
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. THY çelebi tav izmdc fener .fener hariç kar üzerinde oturmak güzel sn sacro ))

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    THY çelebi tav izmdc fener .fener hariç kar üzerinde oturmak güzel sn sacro ))

şimdi onada sövecem tam ceza alacam. :D

konuşturmayın beni

neyse Allahtan diğer kağıtlar onu telafi ediyor diyelim :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    o izmdc nin ben aq :D

hep böle yapıyo uyuz :D
    abi yarın çok önemli 3,31 aşağıya kırdımı sat verir film başa döner 3,11 kadar ben giderim diyor bana göre sen ne dersin bu nun yamyam speğne
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    şimdi onada sövecem tam ceza alacam. :D

konuşturmayın beni

neyse Allahtan diğer kağıtlar onu telafi ediyor diyelim :D
    Aynı hislerdeyim amma onun da sırası gelecektir güvenip sabretmek önemli kazanmak için

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    abi yarın çok önemli 3,31 aşağıya kırdımı sat verir film başa döner 3,11 kadar ben giderim diyor bana göre sen ne dersin bu nun yamyam speğne
    Sacro Hocam,

Simdi size ters gelebilir ama, ben bu tur geyiklere pek inandiramadim kendimi. Yukarida arkadasin yazdigi gibi; yani 3.31'den donerse kagit saglam, iki kademe altina inmisse sat sinyali veriyor, ne is? Koskoca demir celik fabrikasinin butun karizmasi 2 kurusluk fiyat araligina mi bagli yani?

Ayni sekilde alim sinyalinin de ZINK diye bir rakami kirdiginda gelmedigini dusunuyorum. Adam mesaj atiyor, falan hisse AL verdi diye. Nasil yani? Kagidin 30 yillik grafik formasyonu icerisinde butun hersey,1 kurusluk tek bir kademeye mi baglanmis?

Cok buyuk hacimlerle ve cok saglam (asagi yada yukari) kirilimlar haricinde, bana cok komik geliyor; Al verdi, sat verdi geyikleri. Acarsin grafigi onune, 3-5 seans takip edersin. Rakamlara, hacme, takasa vs ye bakarsin. Azcok da bilancosunu okuyabiliyorsan, uygun bir zemin kollar alir beklersin....

Bence seans icerisindeki anlik "al verdi", "sat verdi", "destek-direnc" vs geyikleri tamamen KHY lari avlamak icin kurulan teknik tuzaktan ibarettir, cogu fasa fisodur.

Araci kurumdan bana rapor geliyor; XZY sirketi su fiyattan al. Bu lavuk, muhtemelen once kendisi aliyor ve ese dosta aldiriyor. Ondan sonra da piyasaya ve email listesine gonderiyor onerileri.....Acip bakiyorum, ben bakincaya kadar zaten 2% gitmis. Sonra SAT veya STOP Loss geldiginde de, illa ki asagilardan donuyor her defasinda, ahaliye mali sattirdiktan sonra....ne hikmetse artik...

Arkadaslar, akilli olun, paraniza sahip cikin...

Vesselam....

Ver mehteri Haci.....

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sacro Hocam,

Simdi size ters gelebilir ama, ben bu tur geyiklere pek inandiramadim kendimi. Yukarida arkadasin yazdigi gibi; yani 3.31'den donerse kagit saglam, iki kademe altina inmisse sat sinyali veriyor, ne is? Koskoca demir celik fabrikasinin butun karizmasi 2 kurusluk fiyat araligina mi bagli yani?

Ayni sekilde alim sinyalinin de ZINK diye bir rakami kirdiginda gelmedigini dusunuyorum. Adam mesaj atiyor, falan hisse AL verdi diye. Nasil yani? Kagidin 30 yillik grafik formasyonu icerisinde butun hersey,1 kurusluk tek bir kademeye mi baglanmis?

Cok buyuk hacimlerle ve cok saglam (asagi yada yukari) kirilimlar haricinde, bana cok komik geliyor; Al verdi, sat verdi geyikleri. Acarsin grafigi onune, 3-5 seans takip edersin. Rakamlara, hacme, takasa vs ye bakarsin. Azcok da bilancosunu okuyabiliyorsan, uygun bir zemin kollar alir beklersin....

Bence seans icerisindeki anlik "al verdi", "sat verdi", "destek-direnc" vs geyikleri tamamen KHY lari avlamak icin kurulan teknik tuzaktan ibarettir, cogu fasa fisodur.

Araci kurumdan bana rapor geliyor; XZY sirketi su fiyattan al. Bu lavuk, muhtemelen once kendisi aliyor ve ese dosta aldiriyor. Ondan sonra da piyasaya ve email listesine gonderiyor onerileri.....Acip bakiyorum, ben bakincaya kadar zaten 2% gitmis. Sonra SAT veya STOP Loss geldiginde de, illa ki asagilardan donuyor her defasinda, ahaliye mali sattirdiktan sonra....ne hikmetse artik...

Arkadaslar, akilli olun, paraniza sahip cikin...

Vesselam....

Ver mehteri Haci.....
    aslında herşey psikolji ve matematiğin yoğunlaştırımasıyla ilgili elbette zınk diye iki kademe bağlanmıyor am günümüzde bu işi robotlar yapıyor duygu yok örnek ema aşağıya kesti veya ichmoku aşağıya kesti veya hangi ind kullanırsnız kullanın yazılıma şu yüklenmiş burdan aşağıya kırarsan sat ve bazen bakarsanız çok ciddi birden satımlar olur veya çok ciddi primlenmeler buna inanıp ınanmak konusunda özgürsünüz
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 382/1200 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •