Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İstanbul'da perakende fiyatlar ocakta aylık yüzde 6,72, yıllık yüzde 76,17 arttı.

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) toptan fiyat hareketlerini yansıtan endeks ise ocakta önceki aya göre yüzde 4,69, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,48 artış kaydetti.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Astrologlar akp yerel seçimde şahlanacak diyorlar. Hatta istanbul gidecek falan diyorlar. Aklım almıyor. Demek ki benden siyasetçi olmaz.
    Onların hepsi akçıda ondan,çünkü ekmekleri elden gidiyor,esasında varsın kazansınlar ülkenin ağzına zıçıldıydı biraz daha zıçılsın ot yayılmaya gitsinler,zaten çoğu balık hafızalı,z-y kuşağı dedik onlarda kof çıktı,çünkü bu gençliğede acınmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Onların hepsi akçıda ondan,çünkü ekmekleri elden gidiyor,esasında varsın kazansınlar ülkenin ağzına zıçıldıydı biraz daha zıçılsın ot yayılmaya gitsinler,zaten çoğu balık hafızalı,z-y kuşağı dedik onlarda kof çıktı,çünkü bu gençliğede acınmaz.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, ya da diğer bir adıyla Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, 1949 yılında Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında imzalanan ikili anlaşma ve Türkiye Büyük Millet Meclisi nden geçen 13 Mart 1950 tarih ve 5596 sayılı kanun çerçevesinde çalışmalarına başlamıştır. Komisyonumuz, Türk ve Amerikalı üniversite mezunlarını, akademisyenleri, sanatçıları ve kamu görevlilerini eğitim, yaşam ve seyahat masraflarını kapsayan burslarla desteklemekte ve ABD de eğitim almak isteyen Türk öğrencilere eğitim danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Komisyonumuz, Türk ve Amerikan halkları arasında eğitim ve kültürel değişim yoluyla ortak bir anlayış geliştirmek için kurulmuştur.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu yönetimi, Yönetim Kurulu ve Genel Sekreterlikten oluşmaktadır. Komisyonumuzun Yönetim Kurulu üyeleri, Türk ve Amerikan Hükümetleri tarafından atanmakta ve bu üyeler her iki ülkeyi temsil etmektedirler.

Komisyonumuzun bütçesi 1949 yılındaki kuruluşu itibariyle, Türk ve Amerikan Hükümetleri tarafından ortaklaşa oluşturulmaktadır. Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, kurulduğundan bu yana yaklaşık 6.500 Türk ve Amerikalı öğrenci ile akademisyene burs olanağı sağlamıştır. Fulbright mezunu Türk öğrenci ve öğretim üyeleri, ABD deki çalışmalarını tamamladıktan sonra Türkiye ye dönerek ülkemize faydalı çalışmalar yapmaktadırlar. Türkiye ye gelen Amerikalı akademisyenler de, çeşitli dallarda gerçekleştirdikleri araştırmalar ve aldıkları eğitim ile alanlarına önemli katkılarda bulunmaktadırlar. Programlarını tamamlayıp ülkelerine dönen Fulbrightlılar, görev aldıkları önemli pozisyonlarda, kendilerini konuk eden kurumları ve ülkeleri ile bağlarını sürdürerek, Fulbright ın amacını uygulamış ve gerçekleştirmiş olmaktadırlar.

Komisyonumuzun merkez ofisi Ankara da olup, İstanbul da da bir irtibat ofisi bulunmaktadır.

https://fulbright.org.tr/hakkimizda

4. Gayrımillî Eğitim Anlaşması FULBRIGHT

https://muratcalik.com/19-fulbright-anlasmasi-html/

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İstanbul'da perakende fiyatlar ocakta aylık yüzde 6,72, yıllık yüzde 76,17 arttı.

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) toptan fiyat hareketlerini yansıtan endeks ise ocakta önceki aya göre yüzde 4,69, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,48 artış kaydetti.
    bu ay bizim kandırıkçı tuikten beklentim 6.31
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu ay bizim kandırıkçı tuikten beklentim 6.31
    Benim beklentim: 6.69
    7.31 kadar yolu var.

5,98
    Açıklar.

Kampanya fiyatı gibi.

8. malum parti ve yanaşmaları tuik aracılığıyla milletin parasını gaspettiler ekeklisini sadakaya muhtaç hale getirdiler asgarisiyle çalışanları açlıktan ruh hastası yaptılar zor hayat şartlarıyla evlilikler yıkıldı ruhsal bunalıma girenler eşlerini katlettiler ev sahipleri kiracılarını boğazladılar hırsızlık ve soygun normal bir hale geldi anayasası tekmelenip çöpe atıldı malum kişi ve yanaşması baş yargıç ve baş savcı oldular istedikleri kişiyi hapse attıp yaşam hakları ellerinden alındi artik insanlar abi insaf beni bırak demeye başladılar Türkiye cumhuriyeti hızla arap ülkesi olmak için gün sayıyor ruh hastası cihatçı sapıklar çeteler ülkemizde üs kurup infaz yapıyor seçim zamanı yaklaşınca aç ve sadakacı kesime cep harçlığı atılıp oy satın alınıyor kimse bunları sokağın zevatına deliye anlatır gibi anlatmıyor ey ekmeğe muhtaç zevat bu sana sadaka gibi verilen para seçimden sonra fazlasıyla geri alınacak memleket batırılmış kasada para yok bunun en büyük suçlusuda yine sensin bu iş bilmez adamları haramileri sen seçtin sonucuna katlan demiyor yazık çocuklara gençlere muhalefet pozlarını verenler pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar bende varım bende varım egosunu tatmin ediyorTürkiye cumhuriyeti olmak veya olmamayı oyluyor kimse bundan söz etmiyor bir avuç cesur insanlar feryart ediyorlar yazık bu günleri görmek kahredici

Sayfa 382/1002 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •