Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    millete bankadan msj gidiomuş kapatırız kartı diye hisse altın kripto işine girmicen kartla dio ama kuyumcu bunun dışında mı acaba?

TEB in 90 ün ötelemeli kredi kartı kampanyası vardı. Kuyumcu da dahildi. Kampanyayı kaldırmışlar.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/uc...me-kampanyasi/

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Astrologlarda 2024 için kastır şef gibi diyorlar. Bende onları dinliyorum. Önceki tecrübelerden.

Amerikada da para ve güç top 13-20 şirkette toplanacak. Yerel bankaları batıracaklar. Modern komunizm.

Ne olup ne olmayacağına Vanguard, State Street, ve Black Rock karar veriyor. Bunların üçü yaklaşık 35 Trilyon $ lık fon yönetiyorlar. Tüm şirketlerin yönetim kurullarında bunların dediği oluyor. Bu 3 şirket ne yapmak isterse yapabilir. Çökertmek isterse çökertir. Yükseltmek isterse yükseltir.

Ama görünen şu, Amerika da kapitalizm bitmiştir. Modern komunizm dönemi başlamıştır. Çin den uzun vadede bir farkı yoktur. Para ve hakimiyet birkaç az sayıda şirketin elinde toplandı.

Magnificent 7
    Vanguard
    Black Rock
    State Street
    JPM
    Goldman

ve birkaç şirket daha. Toplamı 20 den az şirket devleti, FEDi, ve tüm dünyayı kontrol edecek parasal büyüklüğe ulaştı.

İşin kötü tarafı bunlar ahenk içinde birlikte aynı yönde aynı kumanda ile hareket ediyorlar.

Amerikada 2008 krizinden sonra çıkan kanunlarla dijital varlıkların tamamı Intermediary lere ait, Clearing House lara ait. Sana ait değil. Sen de hiçbir sertifika yok. Bizdeki MKK veya Takasbank benzeri bir kurum Amerikada yok artık. 2008 den beri yok.

İnanmayan buyursun okusun.

https://www.linkedin.com/posts/charl...377373697--fw1

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    TEB in 90 ün ötelemeli kredi kartı kampanyası vardı. Kuyumcu da dahildi. Kampanyayı kaldırmışlar.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/uc...me-kampanyasi/
    O kampanyadan 2 oyuncu laptopu 1 de bilezik almıştım...Sadece Teb değil bunu başlatan YKB di...Neyse benim 1 bilezik borcu daha var...Başka biri kampanya yaparsa biraz daha altın alırım...

4.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    2 yıl önceydi sanırım, kartla taksitli altın alımı yasaklanmıştı. Benim aklımda kartla altın alımı tamamen yasaklandı olarak kalmış.

erteleme ve 2 taksit kampanyaları ile size baya avantajlı olmuş yalnız bundan sonra dikkat edin. Sanırım sizin gibi yapanlar çoğalınca bankalar son günlerde mesaj göndermeye başlamış. Kartla döviz, altın ve kripto alımlarında kartınız iptal edilecektir diyorlarmış.
    Şimdilik uyarı gelmedi.2-3 ay gelmesin yeter bana..
    Aralıkta Ziraat kampanya vardı. Her 2500 tl harcama 250 tl.puan. Kuyum harcaması dahildi.verdigim komisyon geri geliyor.
    Bu ay Ziraat sevgililer günü için yaparsa yararlanırım. Tek kusuru taksit yapmıyor.
    Kırmızılı banka en iyisi ertele, böl. Umarım bu ay da devam eder.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi atıyonuz tutuyonuz ama amed abiye bi polifenollu yağ bulmadınız?
    Geçen hafta sordum zeytinyağı satıcısına Armutlu'da , polifenollüsü var mı diye, abi, o bizi aşar dediler . Hatta Türkiye de bulamazsın, uzun gitmen lazım, biz de düz olanı var , Polifenollüsü yuro ilen geliyo biz de olmaz , dediler.

......

Reha Kaya nın maaşına hemen zam yapmışlar ben 2 gündür bakıyorum yok.
    Bu durumda acaba :

Reha Kaya ya sen muhalefet etme biz sana azar azar maaşlan takviye yaparız. Her seferde 1 tane 70 lik parası... Bi düşün istersen bak bi ön ödeme yapalım tarzında

Not : bize de ek zam mam olursa biz de düşürürik, yetkililere duyurulur
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. Astrologlar akp yerel seçimde şahlanacak diyorlar. Hatta istanbul gidecek falan diyorlar. Aklım almıyor. Demek ki benden siyasetçi olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Astrologlar akp yerel seçimde şahlanacak diyorlar. Hatta istanbul gidecek falan diyorlar. Aklım almıyor. Demek ki benden siyasetçi olmaz.
    Hastirolog lar ön ödemeyi kallavi almışlar demek ki. Canan isimli kadın sandık kontrolünde olmazsa , kesin hiç bir şey olmasa bile bi şeyler olabilir.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hastirolog lar ön ödemeyi kallavi almışlar demek ki. Canan isimli kadın sandık kontrolünde olmazsa , kesin hiç bir şey olmasa bile bi şeyler olabilir.
    Anahtar kelime , Onun ekibi çok iyiydi...Kadını Derin yapı şutladı...Bence bilinçli bir şutlamaydı...EKO yu da böylece ekarte ederler...

Sayfa 380/1002 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •