Sayfa 383/1001 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    o işin esprisi.

herhangi bir tr varlık olarak düşünülebilir. hazır bir duran varlık demek istedim. akmayan kokmayan bir varlık.
    Bu enflasyonist ortamda alacağını hemen bugüne almak, yarına bırakmamak lazım. Evde yeri olanda belli ürünleri stoklayabilir. Yarının bir önceki günden daha pahalı olduğu bir dönemdeyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aynen. Kıçta yaprak ile de gezme durumu var. Sadece kadınlar memelere de yaprak koymalı, o biraz ek masraf olacak
    Cebinden telefonunu çıkarta gidecek muhabbetin sonu ..
    O onu demek istemiyor. Ama siz o şekilde gezmeyi çok istiyorsunuz sanırsam.

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Selamlar,
    lüks yaşamaya alışmışlar. hâlbuki yetişkin bir insan günde bir hurma ile gününü geçirebilir.
    İşte problem orda bitiyor. Kimse lüksünden vazgeçmiyor. Beni kessen ben 5 dal maydanoza para vermem.

zorunlu ihtiyacımın dışına çıkmam.

Birde balkonda saksımda maydonoz , soğanımda, teremde, derede nanemde mevcut. ( olmasada balkonda yine almam )

4. Sanayide doğalgaz kısıtlaması kaldırılıyor
    https://tr.sputniknews.com/20220207/1053562905.html
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İşte problem orda bitiyor. Kimse lüksünden vazgeçmiyor. Beni kessen ben 5 dal maydanoza para vermem.

Birde balkonda saksımda maydonoz , soğanımda, teremde, derede nanemde mevcut. ( olmasada balkonda yine almam )
    Maydanozu bile lüks gören bir kafa...
    Yazıkk..
    Herkes çıkarıp bu dayıya telefonunu göstersin. Sorar birazdan zaten

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdına biz KY ler olarak girsek , selüloz ve ağaç palaları terste bırakır bizi. Tuvalet kağıdını 1 liraya satarlar.
    rahmetli Keynes bile bu kadar özlü ifade edemezdi olayı sanırım
    ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku

Onu yeme bunu yeme, A vitamini B vitamini C vitamini derken başganım çabuk çökersin sağlık için bol bol yeşillik yiycen, bak gidişatın iyi değil süüüleyim.
    Kefenin cebi yok, bu kadar pinti olma
    Yemiyenin malını bi yiyen çıkar
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Selamlar,

Siz 5 dala 5 TL verirseniz ( olmazsa olmaz bir ihtiyac değil ) 5 de olur 10 da olur.
    İroni ise komik. İroni değilse daha komik 😊
    Adama sordum nasıl 5 tl ya diye.
    Halde mal yok hocam dedi. Malum mazot 14 lira..köylü artık hale mal getiremiyor dedi.
    Selamlar

Sayfa 383/1001 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •