Sayfa 384/1002 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Yaşlanma ile ilgili ne zaman bir makale okusam, hemen aklıma Aziz Nesin'in yetmiş yaşım merhaba dediği yazısı aklıma gelir. Oğlu Ali Nesin'e yazdığı bir mektubunda yetmiş yaşına geldiğini sorunlarının çoğaldığını, yaşamın güçlüklerini anlatırken, oğul Ali' de mektuba cevaben şunları yazıyordu:

"Sevgili babacığım, yetmiş yaşını kutluyorsun. Yaş yetmiş iş bitmiş dediğin olay burada Amerika'da gayet olağan ve dolu dolu yaşanan bir yaş. Hatta anlatacağım olayda olduğu gibi özlenen bir yaş bile olabiliyor. Bizim şehrin ( San Francisco ) ağır ceza hakimi 90 yaşında ve hala büyük bir arzuyla çalışıyor. İnsanlar onun çalışma azmine ve sağlam mantığına hayranlar. Geçenlerde bir öğlen tatilinde hakim, sandviçini alıp dışarı çıkmış. Arkadaşlarıyla beraber güneşten yararlanıp yürüyorlarmış. Yanlarından bir kaç tane güzel bayan geçerken , hanımlara imrenerek ve hafifçe de iç çekerek arkadaşlarına söyle demiş.

" Ah ulan keşke şimdi yetmiş yaşında olsaydım ".

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Geçen hafta sordum zeytinyağı satıcısına Armutlu'da , polifenollüsü var mı diye, abi, o bizi aşar dediler . Hatta Türkiye de bulamazsın, uzun gitmen lazım, biz de düz olanı var , Polifenollüsü yuro ilen geliyo biz de olmaz , dediler.

......

Reha Kaya nın maaşına hemen zam yapmışlar ben 2 gündür bakıyorum yok.
    Bu durumda acaba :

Reha Kaya ya sen muhalefet etme biz sana azar azar maaşlan takviye yaparız. Her seferde 1 tane 70 lik parası... Bi düşün istersen bak bi ön ödeme yapalım tarzında

Not : bize de ek zam mam olursa biz de düşürürik, yetkililere duyurulur
    daha once de dedim

Gida olayi cok teknik ve uzman isi. Butik zeytinyagi ureticileri disinda bunu konusan pek yok cunku bu tur zeytinyaglarini yalnizca zenginler alabilir. Marketteki fiyatini 4-5 le carpin.

Balda oyle hatta onun hakkinda da uzun uzun yazmistim daha once. Anzer Bali en meshur bal onun Ayder bali damgasi yemesi icin universitede bir profesor numune alip laboratuarda inceleyip oyle damga vuruyor. 250ml si 2016 da 1000 TL idi.

Laboratuarda hucre bazinda inceleyip arilarin belli bolge disindan mi katki getirdigini anlamaya calisiyor. Benim baktigimda profesorun imzasi vardi. Istanbul universitesinden Ibrahim diye bir profesor yanlis hatirlamiyorsam

3. İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre İstanbul da perakende fiyatlar 2024 Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 6,72 yıllık bazda ise yüzde 76,17 oldu. Toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 4,69 oranında arttı. Veri 11 ayın zirvesi olarak kaydedildi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Way anasını herife bak evi yıkmamak için
    1- herşey serbest
    2- bütün gece

Ulan adam iyice abaza kalmış , kadına aferin kutlarım, şimdi çekecekler bademciklerini, kadın testisli çıktı.

Bunlar insan falan değil bi de sorsan hiç cüm'a kaçırmaz cimacı pzvnkler.
    twitter imi bundan dolayi sildim

yoksa akil sagligimi yitiricem hergun 100 tane ahlaksizlik yolsuzluk gece uyuyamiyordum be

rahatladim artik

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Enflasyon yüzde 3.31 daha üstü olamaz.

Anadolu Acansı bile dikiş tutturamamış, bakalım ne açıklanacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Gayrımillî Eğitim Anlaşması FULBRIGHT

https://muratcalik.com/19-fulbright-anlasmasi-html/
    Ataturk oldukten 9 sene sonra celmeyi takmis adamlar

Allahtan araya 2. dunya savasi girmis yoksa Ataturk un olumunun ertesi gunude olabilirdi.

Hic vakit kaybetmiyorlar. Sistematik planli organize yavas ve derinden temkinli hedefe odaklanmis sekilde.

7. Haberi ilk kez KRT de gördüm. Ahmet Sesli ve İlknur Yağumli imzalıydı. İstanbul Anadolu Adliyesi ne uzanan Ponzi Skandalı başlığını taşıyordu. Adliyedeki Seçil Erzan vakası benzeri ponzi dolandırıcılığı anlatılıyordu.

Geçen pazartesi günü, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı nın, bir önceki başsavcı döneminde yaşanan ve sır gibi saklanan konuyla ilgili bir çalışmayı HSK ye sunduğunu görünce dosyayı bulup okudum. Ağzımdan şu cümle döküldü: Dünyanın en büyük adliyesi diye açmıştık, dünyanın en büyük dolandırıcılık ve yolsuzluk merkezlerinden biri olmuş!

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi nde açıklamalarda bulundu. Gazze eylemleri sonrası başlayan Tevhid bayrağı tartışmaları hakkında kuşan Erdoğan, Şeriata düşmanlık, esasında dinin bizatihi kendisine husumettir dedi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...mettir-1833296

Sayfa 384/1002 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •