Bildin mal. Yerine koydu insanları biraz utanma olur yukselmeuen kalmadı bu yerinde sayıyor allah belanızı versin
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne soygun yaptınız be hala kapmanin derdinde soyguncular zaman geçse de yaptiklarinizi unutturamicsksiniz
10milyon kâr yazmış
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJKAS Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 10047768 Yıllık Değ%:114
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarın eksi 10 yapar bist 100 kagidi ya hicmi utanma olmaz dolar seni aldim 'da 3.5 liraydı daha neyin peşindesiniz la sizde vijdan fln yok lan Allah belanızı versin seyehat ettiniz uçak çakılsın kurtulalım sizden
Bi siteden yorum almayın ne kombinesini ne passoliğ kartına yükleme yapmayın gitmeyin maçlarına almayın üniformasını atlkısı vs lisanslı ürününü çünkü anladımki ne satılırsa satılsın bjk kasasına gelen bir para yok.fikret orman ve dümenci ortaklarını kasasına giriyor. başarı satış sponsor vs 300-400miyon €kayıp nerde deleğeler nerde üyeler neden hesap sormuyorlar korkuyorlarmı orman ve ceytesinden tüm bjk gönül verenlerin bjk inceleme vs talep edin külübün kasası boşalmış durumda.y
Yer İmleri