Sayfa 385/784 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

SERMAYE PIYASASI KURULUNUN 25.11.2016 TARIH VE 12233903-325.04.01-E.12539 SAYILI IZNI ILE ONAYLANAN `BOLUNME VE DEVIR SOZLESMESI` NIN ILGILI MEVZUAT UYARINCA, HEM KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU`` NDA HEM DE SIRKETIN INTERNET SITESINDE YAYINLANARAK INCELEMEYE ACILMIS OLMA OLAN BIRLESME VE DEVIR SOZLESMESI HAKKINDA GENEL KURULA BILGI VERILDI. GENEL KURUL ONAYINA SUNULAN BAHSE KONU BOLUNME VE DEVIR SOZLESMESININ ONAYLANMASINA GECILDIGINDE HISSEDARLARDAN AVNI CELIK – ADINA VEKALETEN MAHMUT SEFA CELIK SOZ ALARAK, BOLUNMEYE ESAS TESKIL EDEN 30.06.2016 TARIHLI MALI TABLOLAR INCELENDIGINDE SOZ KONUSU TARIHTE 20.000.000 EURO KARSILIGI 66.088.000 TL TUTARINDAKI KREDI YUKUMLULUGU DOVIZ KURLARINDAKI HIZLI VE YUKSEK ARTIS NEDENI ILE BUGUN YAKLASIK 74.000.000 TL``YE YUKSELDIGINI, ANAPARA HARICINDE ODENECEK VADE FARKLARI ILE BIRLIKTE YUKUMLULUK ARTISI YAKLASIK 12.000.000 TL``YE KADAR ULASTIGINI VE ONUMUZDEKI DONEMDE BU FARKIN DAHA DA YUKSELMESININ IHTIMAL DÂHILINDE OLDUGUNU BELIRTTI. ILGILI GAYRIMENKULDEN ELDE EDILECEK VE TAMAMI TURK LIRASI OLAN KIRA GETIRILERININ BU TUTARDAKI KREDI GERI ODEMELERI ICIN YETERLI OLMAYACAGI ONGORULDUGUNDEN, SOZ KONUSU DOVIZ KURU RISKININ SERVET GYO YATIRIMCILARI ICIN OLUMSUZ BIR DURUMA YOL ACACAGINI, DOLAYISI ILE MEVCUT BOLUNME PLANINDAKI DEGISIM ORANININ YETERINCE ADIL OLMAYACAGI DUSUNCESINDE OLDUGUNU IFADE EDEREK, OLUMSUZ OY KULLANDIGINI BELIRTTI. YAPILAN OYLAMA SONUCU 35.030.471 TL NOMINAL DEGERLI PAYIN OLUMSUZ OYU SONUCU BOLUNME VE DEVIR SOZLESMESI OYBIRLIGI ILE REDDEDILDI.*

Bizdeki durum daha vahim sinpas yapıdan devir alınacak döviz banka borclari 30.06 da 1200 kusurken kabaca suanda kurun yuzde 16 artışından 1.400.000.000 tl ye cıktı.
    200 milyon tl ciddi artisi sinpasa haksız yere yikmak olacak bu bölünme .tekrar rapor duzenlenmeli

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    zaten genel kurulu her halukarda aralık ayı sonuna kadar yapma zorunluluğu var.
    Yonetim kurulu vazgeçtik dedimi, yapmak zorunluluğu yok cunku henüz ilanda yok

3.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    bomonti projesi ve ankara ege vadisi projesinin maliki 2017 yılı içinde yapılan değerleme raporlarında arı finansal kiralama şirketi olarak gözüküyor .bu konuda bilgisi olan varmı.buralar devirmi edildide bizim haberimiz yok veya satışınımı üstlendiler .çok ciddi bir durum var .lutfen bilenler yazsın çok endişelendim .çünkü arı finansal kiralamanın %90 ı ahmet çeliğe ait görünüyor.projeler elden uçmuş görünüyor
    bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    Çok incelemedim ama iç içe geçmiş şirketleri Çok, ari zaten avni çeliğin , aile genelde kaymakli işleri arkadaki şirketlere yaptırıyor, sinpas yapi dan sinpas gyo ya bir kazık planlanıyor gibi

5. saçma sapan kağıtlara bulaşmayın benim gibi sürünürsünüz sonra

6.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    Adım adım birleşmeye doğru, bir genel kurul ilanı gelmedi, onun da eli kulağında.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku

investör bunda obarey diyecek ne var???

herif gyoya ait arsaya beleşten sahip oldu ataşehirde. şimdi ona geri satıyor neyin peşindesin sen

8. 0.78 ayrilma hakki sarti kostuguna gore bu kagit en azindan 0.78 i gececek. Cok daha ustu olabilir. Detaylar Alttaki hayal urunu cizgi roman sayfasinda.. elbette ytd
    Attached Images Attached Images

Sayfa 385/784 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •