Bakalým 28 Ocak tarihli spk bülteninde bedelli kararýný görücekmiyiz?
Bakalým 28 Ocak tarihli spk bülteninde bedelli kararýný görücekmiyiz?
Giriþim sermayesi yatýrým ortaklýðý ve hes üretim þirketi ile ilgili çalýþmalar ne oldu?
Ses seda yok.Olumlu kap haberleriný bekliyoruz.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
O zalip harami, olumlu haberleri mal yüklemek için kullanýr sen istersen olumsuz haber bekle tek gözlü iblis efendiden çünkü onun iþleri Allah rýzasý için olmadýðýndan hep tersinden yürür yani bizlerin asla hayrýna iþlemez..Cümlenize hayýrlý cumalar dilerim,Hisse net forum ve topik ailesi..
Bu baþlýðý þu anda 11 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
Mercury.59
Þu an itibarýyle 11 kiþiyiz.Lütfen çalýlarýn arkasýna gizlenmiyelim.
Sn jigger,
Ne dersiniz? Ýhlas holding sermaye artýþý sonrasýnda iþtiraki ýhlgm yi sollayýp BIST 30 a aday olabilir mi?
Bugün Cumhurbaþkaný ile ne görüþtü bu iblis
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ören, yeni projelerini Cumhurbaþkaný'na anlattý..(yine öðütülecek bulguru var herhalde)Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Ýhlas Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Mücahid Ören’i Vahdettin Köþkü’nde kabul etti...Ahmet Mücahid Ören, Cumhurbaþkaný Erdoðan’a Ýhlas Holding’in projeleri hakkýnda bilgi verdi. 2020’nin pandemi sebebiyle zorlu bir yýl olduðunu, ancak Ýhlas Holding’in bütün þirketleri ile baþarýlý bir sýnav verdiðini anlatan Ören, 2021’de ise Ýhlas Medya grubunun önemli hamlelere imza atacaðýný belirtti. Ahmet Mücahid Ören, Türkiye Gazetesi’nin pandemi sürecinde dahi tirajýný artýrdýðýna dikkat çekerken, Ýhlas Haber Ajansý’nýn (ÝHA), dünya ajanslarý arasýnda ilk üçte yerini aldýðýný, bu yýl yapýlacak yeni atýlýmlarla bu baþarý grafiðinin çok daha yükseðe çýkacaðýný vurguladý..ERDOÐAN: ÝLGÝYLE TAKÝP EDÝYORUM
Projeleri dikkatle dinleyen Cumhurbaþkaný Erdoðan Türkiye’nin en köklü medya kuruluþlarýný bünyesinde bulunduran Ýhlas Medya Grubu’nu ilgiyle ve yakýndan takip ettiðini söyledi..
.................................................. .................................................. .................................................. ...............
Haberi ve video'yu izlerken mücoya olan öfkem gülme krizine dönüþtü çünkü Cumhur Baþkanýnýn karþýsýnda veresiye veren bakkal gibi ezilmiþ,büzülmüþ,tüyleri yolunmuþ zavallý kurnaz tilki kalýbýnda duruyordu..Ey güzel Allah'ým insanlara ibretlik olsun diye bu tipleri özel ve seçmemi yaratýyorsun diye içimden geçirdim ama elbet Rabbimin bir bildiði vardýr..Sonra aklýma Kanuni Sultan Süleyman Han Hz.leri ve eniþtesi Ýbrahim Paþa (Hani þu sarayda kýrmadýk ceviz býrakmayan Ýbo) geldide adeta ürperdim çünkü sonu çok vahim olmuþtu..Harami baþýnýn iþi þimdilik yolunda gidiyorda ahýný aldýðý garibanlarýn günahý tutarda Allah'ýn gerçek adaleti tecelli ederse iþte o zaman aðlayanlar onu aðlasýn...
![]()
Yer Ýmleri